• BIST 9524.59
  • Altın 2526.18
  • Dolar 32.5817
  • Euro 34.5575
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

AKBB’den Jüri Üyelerine Yemek

AKBB’den Jüri Üyelerine Yemek
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) 1. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması jürisine verilen yemekte, ikinci yarışmanın nasıl geliştirileceği konuşuldu.

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) 1. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması jürisine verilen yemekte, ikinci yarışmanın nasıl geliştirileceği konuşuldu.

AKBB 1. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması jürisine verdiği teşekkür yemeğinde, ikinci yarışmanın nasıl yapılacağı da konuşuldu. Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ile birlik genel sekreteri Hüseyin İnce'nin ev sahipliği yaptığı yemek, Akra Barut Otel'de gerçekleşti. İlk yarışmada jüride yer alan İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Haluk Selçuk, Şehir Planlamacıları Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ebru Manavoğlu, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Reha Kavas ile Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferhunde Hayırsever Topçu düzenlenen yemekte yer aldı. Başkan Tütüncü, jüri üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür edip birer anı şilti verdi.

A'DAN Z'YE AYRINTILAR KONUŞULDU

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in de katıldığı yemek, yaklaşık 4 saat sürdü. Bu süreçte yarışmanın bundan sonraki yıllarda nasıl geliştirileceği konuşuldu. Eklenmesi beklenen ve istenen yarışma kategorisi başlıkları üzerinde konuşulurken, ödül töreninin nasıl daha çarpıcı hale getirileceği tartışıldı. Belediyelerin daha fazla yarışmaya katılımlarının teşvik edilmesi yönünde, fikir alışverişinde bulunulduğu gecede, yarışan projeleri tanıtan filmler hakkında da konuşuldu.

İLK YARIŞMA BAŞARILI GEÇMİŞTİ

AKBB'nin ilk kez düzenlediği ve Aralık ayında ödüllerini dağıttığı yarışmayla, belediyelerin özgün projelerinin desteklenmesi, tanıtılması ve başarılı belediye başkanlarının teşvik edilmesi amaçlanıyor. Yarışmada İyi Yönetişim ve Kurumsal Gelişim, Çevre Koruma ve Geliştirme, Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Gelişim, Alt-Üst Yapı İşleri ve Ulaşım Hizmetleri kategorilerindeki projeler değerlendirilmişti. Birlik üyesi 15 belediyenin bu kategorilerdeki 27 projesi, belediye başkanları, akademisyen, meslek odaları temsilcileri ve birlik encümen üyelerinden oluşturulan jüri tarafından değerlendirilmeye alınıyor.

AKBB’den Jüri Üyelerine Yemek

AKBB’den Jüri Üyelerine Yemek

AKBB’den Jüri Üyelerine Yemek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim