• BIST 9549.84
  • Altın 2489.904
  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.8156
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

AKBB’den Anlamlı Gece

AKBB’den Anlamlı Gece
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından düzenlenen Halkla İlişkiler ve Liderlik Eğitimi Seminerinin ardından belediye başkanları ve aileleri gala...

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından düzenlenen Halkla İlişkiler ve Liderlik Eğitimi Seminerinin ardından belediye başkanları ve aileleri gala gecesinde bir araya geldi.

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Halkla İlişkiler ve Liderlik Eğitimi Semineri, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın ev sahipliğinde Belek'te gerçekleşti. Seminere aileleri ile birlikte katılan AKBB üyesi belediye başkanları, Protokol Eğitimi ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv'den temsil, protokol ve siyasi davetlerdeki sıralı düzenlemelerle ilgili eğitim aldı. Eğitimin tamamlanmasının ardından program kapsamında gala gecesi düzenlendi. Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen organizasyona Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Biriliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkan Danışmanı Adlıhan Dere ile çok sayıda belediye başkanı ve aileleri katılım gösterdi.

EV SAHİBİNDEN TEŞEKKÜR

Belek'te gerçekleşen eğitim seminerine ev sahipliği yapan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, gala gecesinde, bölgenin yerel yöneticilerini böylesine güzel bir toplantıda ev sahibi olarak ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Katılım gösteren herkese teşekkür eden Çalık, "Umarım iyi bir ev sahipliği yapmışızdır. Burada olan, bizi onurlandıran tüm başkanlarıma teşekkür ederim."

TÜTÜNCÜ'DEN DAYANIŞMA VURGUSU

Organizasyonun eğitim yönünün yanı sıra belediyeler arasındaki bağı da kuvvetlendirdiğinin altını çizen AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, "Bizim için çok verimli ve güzel bir eğitim günü oldu. 2014 yılının haziran ayından bu yana Akdeniz Belediyeler Birliği'nde pek çok ilki gerçekleştirdik. Bunlardan en önemlisi de belirli zamanlarda belediye başkanları olarak bir araya gelip hem ortak sorunlar üzerinde durarak, bir hareket planı geliştirmek, hem de bununla birlikte kendi aramızdaki hukuku, dayanışmayı geliştirecek çalışmalar yapmaktı. Katılımın yoğun olduğu bu programda bunu bir kez daha başardık. Katılan tüm başkanlara teşekkür ediyorum."

İki gün süren eğitim seminerinin gala gecesine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, en verimli toplantıların belediye başkanlarının bir arada olduğu toplantılar olduğunu söyledi. Tütüncü'nün AKBB çalışmalarını başarıyla sürdürdüğünü dile getiren Türel, belediye başkanlığı öncesinde "Taze Kan Hakan" sloganıyla yola çıkan Tütüncü'nün şimdi de Akdeniz Belediyeler Birliğine taze kan olmaya devam ettiğini söyledi. Birliğin gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerin tecrübe paylaşımı açısından çok büyük fırsat olduğunun altını çizen Türel, gala gecesine katılan Protokol Yönetimi ve Kurumsal Nezaket Uzmanı İhsan Ataöv'e de başarılı sunumundan dolayı tebriklerini iletti.

Gala gecesinde Tütüncü, Türel ve Çalık'a gecenin anısına teşekkür plaketi takdim etti. Gala gecesinde sevilen sanatçı Sinan Yılmaz sahne aldı. Aileleriyle birlikte sanatçının performansını izleyen başkanlar, gönüllerince bir gece geçirerek stres attı.

AKBB’den Anlamlı Gece

AKBB’den Anlamlı Gece

AKBB’den Anlamlı Gece

AKBB’den Anlamlı Gece

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim