• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Akbaş: “Tek rakibimiz Maimi”

Akbaş: “Tek rakibimiz Maimi”
FBM Estetik ve Tıp Merkezi kurucusu Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Samsun, Türkiye'nin en güzel şehirlerinde bir tanesi. Hatta benim bir tane sloganım var; "Tek...

FBM Estetik ve Tıp Merkezi kurucusu Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Samsun, Türkiye'nin en güzel şehirlerinde bir tanesi. Hatta benim bir tane sloganım var; "Tek rakibimiz Maimi!'" dedi.

FBM Estetik ve Tıp Merkezi Çiftlik Şubesi açılışının 1. yılını kutladı. FBM Estetik ve Tıp Merkezi kurucusu Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın da katıldığı kutlamada şubenin 1. yaş günü pastası kesildi.

"Şehrin en prestijli caddesi"

Törende konuşan Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Her şehrin içerisinde o şehirle özdeşleşen yerler vardır. Mesela İstanbul dediğimizde İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi akla gelir. Bu dünyanın bütün şehirlerinde vardır. Mesela Bağdat'ta da var, Almanya Münih'te de var. Bütün şehirlerde prestij caddeleri vardır. Samsun'da da en prestijli caddemiz, Samsun'un en güzel caddesi dendiğinde akla gelen ilk yer yıllarca hep Çiftlik Caddesi oldu. Dolayısıyla biz de FBM olarak bir yıl önce Çiftlik'in çok güzel bir köşesine bir estetik güzellik merkezi oluşturduk. FBM Çiftlik Şubesi'ni oluşturduk. Bugün birinci yıl dönümü. Ben çok mutluyum. Çalışan arkadaşlarım çok mutlu" dedi.

"Tek rakibimiz Maimi!"

Sözlerinin devamında FBM Estetik ve Tıp Merkezi Sorumlusu Dr. Nihal Ergen'e teşekkür eden Akbaş, "Bir yıllık süre içerisinde Samsun'a, Samsunluya ve Samsun'a dışarıdan gelenlere estetik ve güzellik anlamında çok güzel hizmetler yapıldı. Beklediğimizden de iyi bir gelişme oldu. Samsun çok daha güzellerine çok daha iyilerine layık. Samsun, Türkiye'nin en güzel şehirlerinde bir tanesi. Hatta benim bir tane sloganım var; "Tek rakibimiz Maimi!" Bu özel şehrin özel bir caddesinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda tabii ki Dr. Nihal Hanım'ın ekibimizin bir parçası olarak katkısı var" diye konuştu.

Şube çalışanlarına teşekkür eden Dr. Nihal Ergen ise, "Ben yaklaşık 3 yıldır FBM bünyesinde çalışıyorum. Son yıldır ise buradayım. Bana verilen sorumluluğun bilincindeyim. Ekibime de teşekkür ederim. Onların şubemizi devam ettirmemizde katkısı oldu. Umarım daha uzun yıllar bu kutlamaları yaparız" ifadelerini kullandı.

Akbaş: “Tek rakibimiz Maimi”

Akbaş: “Tek rakibimiz Maimi”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim