• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Akaydın Agc’yi Ziyaret Etti

Akaydın Agc’yi Ziyaret Etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) çalışmalarına verilen kısa arayı değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın,...

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) çalışmalarına verilen kısa arayı değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Akaydın, gazetecilerin TBMM'deki sesi olacağını söyledi.

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu. TBMM çalışmalarına verilen kısa ara nedeniyle seçim bölgesine gelen Akaydın, AGC ziyareti sırasında ülke ve kent gündeminin yanı sıra basın çalışanlarının son zamanlarda karşı karşıya olduğu sıkıntıları da değerlendirdi.

Akaydın; " Ülkemizin içinde bulunduğu kargaşa ortamından çıkabilmesi için hoş görüye, hukuk düzenine ve ifade özgürlüğüne ihtiyacımız var. Aksi takdirde Türkiye dış dünyada yalnızlaşır. Rusya ile olan kriz öncelikle Antalya'da yoğun bir şekilde hissediliyor. Umarım yanlış politikalardan bir an önce dönülür" diye konuştu. Basın sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması gerektiğine işaret eden Mustafa Akaydın, her türlü öneri ve talebe açık olduğunu, TBMM ve ilgili kuruluşlar nezdinde yapılacak temaslarda her zaman AGC'nin yanında olacağını ifade etti.

YENİ: " KAPIMIZ HERKESE AÇIK"

AGC Başkanı Mevlüt Yeni ise, Antalya yararına olan her öneride kent dinamikleri ile birlikte hareket ettiklerini, birçok projeye önderlik ettiklerini belirterek " Başta şahsınız olmak üzere iktidar muhalefet fark etmeksizin milletvekillerinin AGC ile işbirliği ve dayanışma mesajları vermesi bizleri mutlu etmektedir. Ziyaretinizden son derece memnun olduk. Cemiyetimizin kapısı bütün milletvekillerimize sonuna kadar açıktır" dedi. Akaydın'ın ziyareti günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim