• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Akademik Toplantı

Akademik Toplantı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin dinamiklerinin görüşlerini aldığı Yuvarlak Masa Toplantılarının 7'incisini akademik çevre ile...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin dinamiklerinin görüşlerini aldığı Yuvarlak Masa Toplantılarının 7'incisini akademik çevre ile yaptı. Üniversitelerin rektör ve dekanlarının katıldığı toplantıda şehirle ilgili görüşler dile getirildi. Başkan Çelik, şehir için kaygı duyan tüm yönetim dinamiklerinin görüşlerini almak istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in başlatmış olduğu Yuvarlak Masa Toplantılarının 7'incisine Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oya Yerin, Yönetim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yılmaz ve Melikşah Üniversitesi Senato Üyesi Prof. Dr. Bilal Vatansever ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

Toplantının başında Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve yapacağı yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Çelik, şehri planlarken görüşünden faydalanmak istediklerini söyledi. Katılımcı anlayışını benimsediklerini dile getiren Başkan Çelik, "Bu şehirde sadece biz yaşamıyoruz. Bu kentte yaşayan birçok kesim var. Dolayısıyla her kesimin görüşlerini almak istiyoruz. Herkesin fikrini almayı, kentle ilgili kaygı duyan tüm yönetim dinamiklerinin görüşlerini öğrenmeyi arzu ediyoruz. Bu yüzden Yuvarlak Masa Çalıştaylarını düzenledik. Bu şehri tasarlarken herkesin aklına ihtiyacımız var. Şimdiye kadar ekip çalışması yaptık, bundan sonra da ekip çalışması yapacağız" dedi.

Daha sonra toplantıya katılan akademisyenler üniversiteleri ve şehirle ilgili görüşlerini dile getirdiler. Akademisyenler, üniversiteleri bünyesindeki yerli ve yabancı bilim adamlarının Kayseri'nin tüm konularıyla ilgili destek verebileceklerini de belirttiler.

Akademik Toplantı

Akademik Toplantı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim