• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti’ye Keşan’da Çalışkan Başkan

AK Parti’ye Keşan’da Çalışkan Başkan
Edirne'nin Keşan ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine, AK Parti Edirne İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Boyalık getirildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine, AK Parti Edirne İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Boyalık getirildi.

AK Parti Keşan İlçe Yönetimi, AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe tarafından görevden alındı. Bunun üzerine yapılan temayül yoklamaları ve çeşitli görüşmelerin ardından 6 isim Ankara'ya AK Parti Genel Merkezi'ne çağrıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın önderliğinde ve Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'nin de katıldığı görüşmede, başkan adayları odaya tek tek davet edildi.

Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmelerin ardından, İlçe Başkanlığı için AK Parti Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık'ın görevlendirildiği bildirildi. Boyalık, ilçe başkanlığı mazbatasını Teşkilat Başkanı Ataş'ın elinden aldı.

"HEDEF 2019"

Keşan'daki görevine başlayan Hüseyin Boyalık, yaptığı açıklamada, "Keşan'a en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Boyalık, hedefinin 2019 yılında AK Parti'yi Keşan'da iktidar yapmak ve Keşan Belediyesini AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak olduğunu ifade ederek, Keşan'a en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

2 yıldır İl Genel Meclisi üyeliği görevine devam ettiğini kaydeden Boyalık, "Ancak son birkaç ay içerisinde yaşanan gelişmeler neticesinde ben dahil 6 kişiyi Ankara'ya davet ettiler. Ankara'da Sayın Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataç Bey, Harun Karaca bey ve İl Başkanımız ile görüşme imkanlarımız oldu. Görüşmelerin neticesinde bu göreve beni layık gördüklerini söylediler. Ben de görevi kabul ettim ve mazbatamızı aldık. Çok zengin bir yönetim kurulu oluşturacağız. Her çevreden ve sosyal kesimden bir yönetim kurulumuz olacak. Öncelikli amacımız Keşan'da bu siyasi idareye sahip olan gerek Anavatan gerek Doğru Yol gerekse Adalet ve Kalkınma Partisi'nde görev yapmış ancak küsmüş veya siyasetten soğumuş, bazı sebeplerden dolayı partiye uğramaz olmuş ağabeylerimiz ve kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı aktif hale getireceğiz. Amacımız kimseyi ötekileştirmek değil, herkesi kucaklayacak bir yönetim oluşturacağımızdan eminim. Kimse ile alıp veremediğimiz yok. Bu görevi benden önce yapan Mustafa Mercan ve Tolga Saltık ile tüm ilçe başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlardan da faydalanacağız. Hep beraber kimseyle kavga etmeden, rakip olarak görmeden çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi

Hüseyin Boyalık, en kısa sürede en iyi bir yönetim listesi oluşturup Ankara'ya göndereceğini söyledi.

AK Parti’ye Keşan’da Çalışkan Başkan

AK Parti’ye Keşan’da Çalışkan Başkan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim