• BIST 9724.46
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

AK Partililer Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

AK Partililer Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve AK Parti Niğde İl Teşkilatı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu...

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve AK Parti Niğde İl Teşkilatı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve parti yönetimi Niğde Adliyesine giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan şikayetçi oldular.

Yaklaşık 100 kişinin verdiği şikayetçi dilekçesi sonrası basın açıklaması yapan AK parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, "Milletimizin yüzde 52 oyunu alarak ana muhalefet olmak üzere bütün muhalefet partilerin çıkardığı adaylara rağmen ezici bir çoğunlukla halkın sevgisiyle seçilmiş bir şahıs. Bizim kurucu genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza hakereti kabul etmemiz mümkün değil. Ana muhalefet partisi lideri diğer devletlerin liderlerine hatta yüzlerce insanı katleden Esed'e de dahil sahip çıktı. Biz aynı saygıyı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına da bekliyoruz. Kendi başarısızlıklarını örtemeye çalışıyorlar. Bunun kesinlikle Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek yapmaması lazım. Biz bu şikayet dilekçesini veriyoruz ama Niğde'de yüzlerce şikayet dilekçesi verildi Niğde'de den" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'da bir açıklama yaptı. Başkan Akdoğan, "Milletin seçtiği, devletin başı olan Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak, milletimize, devletimize sahip çıkmaktır. Milletin başı olmuş bir kişiye hakaret etmek kimsenin haddi değil. CHP Genel Başkanı haddini aşarak Cumhurbaşkanımıza hakaret etmiştir. Bunu kabullenmemiz mümkün değil. Bugün suç duyurusunda bulunduk ve bundan sonraki süreçte te Cumhurbaşkanımıza hiçbir zaman hakaret ettirmeyeceğiz" diye konuştu.

Grup daha sonra hep beraber Niğde Adliyesine girerek suç duyurusunda bulundular.

AK Partililer Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

AK Partililer Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim