• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

AK Partili Vekillerden Kemer İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Partili Vekillerden Kemer İlçe Teşkilatına Ziyaret
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile birlikte, yeni göreve başlayan AK Parti Kemer İlçe Başkanı...

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile birlikte, yeni göreve başlayan AK Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir'i ziyaret etti.

AK Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir ve ilçe yönetimi üyeleri tarafından karşılanan milletvekilleri, yeni yönetim ile ilk kez bir araya geldi. Ziyarette ilk olarak söz alan İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer'de yeni bir dönemin başladığını ve yeni ilçe yönetimi ile uyum içinde çalışarak Kemer'i gerçek potansiyeli ile buluşturacağına inandığını dile getirdi.

"AK PARTİ BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR"

Sümer'in ardından söz alan Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise, "Türkiye'nin içerisine girdiği her türlü sıkıntılı durumdan milletin her zaman en güvenilir bulduğu liman AK Partidir. Dalgalar ne kadar hırçın olursa olsun millet her zaman AK Partiye güveniyor. Milletin bu güvenini boşa çıkarmamamız lazım. AK Parti bu ülkenin çimentosudur. Ülkemizin AK Parti'ye ihtiyacı var, halkımızın AK Partiye ihtiyacı var. Kurulduğu gün sadece Türkiye için bir umut olan partimiz, bugün yeryüzündeki bütün mazlumların için bir umut haline gelmiştir" dedi.

"HERKESİN İMDADINA YETİŞEN ÜLKE TÜRKİYE'DİR"

Suriyeli göçmenler konusunda Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin sınıfta kaldığını belirten Samani, "Koskoca anlı şanlı Avrupa Birliği ülkeleri yüzbinlerle ifade edilen mülteciyi ancak barındırabiliyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti ise üç milyondan fazla mülteciyi barındırıyor. Yıllarca medeni diye adlandırılan, anlatılan ülkeler, kendilerine sığınan insanlara nasıl muamele ettiğine hepimiz bugün şahit oluyoruz. Sadece bu anlamda baktığınız zaman bu coğrafyada kimin başı sıkışırsa sıkışsın herkesin imdadına yetişen ülke Türkiye'dir" diye konuştu.

"HERKESİN AK PARTİ'YE İHTİYACI VARDIR"

Türkiye'nin güçlü olması gerektiğini aktaran Samani, "Başlangıçta bu partiyi kuranlar içerisinde bende varım belki o zamanlar Türkiye için umuttuk ama şimdi aramıza yeni gelen arkadaşlar Kemer'de kurulan ilçe teşkilatımızdan beklenti sadece Türkiye'deki insanların beklentisi değildir. Bahsetmiş olduğum bütün masum coğrafyadaki insanların beklentisidir. Annesinden ayrılan deniz kenarına vuran bebeklerin beklentisidir. Bu tabloların yaşanmaması için herkesin Ak Parti'ye ihtiyacı vardır" şeklinde konuştu.

"TERÖRLE ARASINA MESAFE KOYAMAYANLARI DA LANETLİYORUZ"

Türkiye'nin artık istihbaratını başka ülkelerden almadığını ve IMF'ye borcunu sıfırlayarak tam bağımsız bir ülke haline geldiğini belirten Samani "Ne yazık ki yine masum vatandaşlarımızın canına kastediyor. Antalya'da da geçen gün bir şehit verdik. Bakın bunları lanetliyoruz, destek verenleri lanetliyoruz, arasına mesafe koyamayanları da lanetliyoruz. Ancak en önemlisi bütün bu olanlara rağmen hala birileri var terörü lanetleyemeyen onlara söz söyleyemeyen milletin yanında olarak tepkisini gösteremeyen asıl onlarda lanetliyoruz "dedi.

"RUSYA BAZI KONULARDA GERİ ADIM ATTI"

Turizm ile ilgili sorulara cevap veren Milletvekili Mustafa Köse ise Bakanlıklar olarak tarım ve turizm ile ilgili tedbirlerin alındığını belirtti. EXPO 2016'nın turizmde yaşanan sıkıntıyı azaltacağını kaydeden Köse, "Bunun yanında Türk Hava Yolları'nı Antalya'ya direk uçuşlarını arttırması yönünde çalışmalar var. Rusya yaşanan krizden sonra bazı konularda geri adımlar atmaya başladı. Bu da gösteriyor ki onların bize belli başlı konularda daha çok ihtiyacı var. Tabi bu geri adımlar ülkemizin uluslararası alandaki prestijini arttırıyor" diye konuştu.

AK Partili Vekillerden Kemer İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Partili Vekillerden Kemer İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Partili Vekillerden Kemer İlçe Teşkilatına Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim