• BIST 9548.09
  • Altın 2499.47
  • Dolar 32.4922
  • Euro 34.5731
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

AK Partili Vekilden Kılıçdaroğlu’na: "Teröristlere Sahip Çıkan Pozisyonda"

AK Partili Vekilden Kılıçdaroğlu’na: "Teröristlere Sahip Çıkan Pozisyonda"
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirerek CHP'nin terör örgütüne ve teröristlere sahip...

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirerek CHP'nin terör örgütüne ve teröristlere sahip çıkan pozisyonda olduğunu söyledi. AK Partili Dağ, "Açıklamalarına baktığımızda, CHP'nin HDP-PKK çizgisinin koltuk değneği haline geldiğini görüyorum" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Son günlerde yaşananlarla ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA)'na değerlendirmede bulunan Hamza Dağ, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına dikkat çekti. CHP'nin HDP-PKK çizgisinin koltuk değneği haline geldiğini ifade eden Dağ, bir televizyon kanalındaki show programına telefonla bağlanarak kendini öğretmen olarak tanıtan ve PKK propagandası yaptığı iddia edilen kadına Kılıçdaroğlu'nun sahip çıktığını söyledi.

Dağ, Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretinde hendek kazan ve ellerinde silahla gördüğümüz teröristlere "arkadaş" tabirini kullandığını hatırlatarak şöyle konuştu:

"Bunu da bir gaf gibi, belki de tek başına böyle bir olay olmuş olsa Kılıçdaroğlu'nun böyle gaflarına alışık olduğumuz için bir gaf gibi düşünebiliriz. Daha sonra şu bir haftadır yaşananlar, Beyaz Show programında katılan öğretmen denilen bu kadına ve her şeyiyle PKK propagandası yaptığı belli olan bu kadına Kılıçdaroğlu gurup toplantısında sahip çıktı. Ve aynı zamanda Beyaz'ın yaptığı eleştiriye de karşı çıktı."

"TERÖR ÖRGÜTÜNE VE TERÖRİSTLERE SAHİP ÇIKAN POZİSYONDA"

AK Parti İzmir Milletvekili Dağ, akademisyenlerin attığı imzalara vurgu yaptı. Bildirilerin Kandil'den hazırlandığı iddiasında bulunan Dağ, şunları söyledi:

"Akademisyenlerin açıklamaları her şeyiyle ortada; olaya tek taraflı bakan gayri milli ve neredeyse Kandil'den hazırlandığı intiabını uyandıran açıklamaya yine CHP Genel Başkanı sahip çıktı. Bütün bunları değerlendirdiğimiz ben şuanda CHP'nin HDP ve PKK'nın koltuk değneği olduğunu, onlara köşeye sıkışan artık bitme noktasına gelen terör örgütüne ve teröristlere sahip çıkan pozisyonda olduğunu görüyorum."

HAMZA DAĞ'DAN CHP'LİLERE ÇAĞRI VAR

Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerini sürdüren Hamza Dağ, sözlerine şöyle devam etti:

"Bir İzmir milletvekili olarak, İzmirli seçmenimizi çok iyi tanıyorum. İzmirli CHP'lileri iyi biliyorum. İzmir'de CHP yüzde 45-46 civarında son seçimlerde bir oy aldı. Bu oy verenlerin ulusal konularda, milli konularda milletimizi devletimizi ilgilendiren konularda ne kadar milli davrandıklarını ve buna göre hareket ettiklerini biliyorum. Ama CHP yönetimi bu milli davranışlara İstiklal mücadelesinin kazanıldığı şehir olan İzmir'den seçilen CHP Genel Başkanı'nın bu milli davranışa aykırı hareket ettiklerini son dönemde çok daha açık görüyoruz. Onun için bir İzmir milletvekili ve İzmirli olarak; İzmirli hemşehrilerimi özellikle CHP tabanına kendi partilerine sahip çıkmaya davet ediyorum. Ve bu konuda seslerini yükseltmelerine davet ediyorum. Bu konu, siyasi partilerin üzerinde tamamen milli bir konudur. Devlet ve milletimizin bekası açısından önemli bir konudur. Nasıl ki zaman zaman çözüm sürecinde İzmirli hemşehrilerim bir takım sözler sarf etmişse şimdide bunu çok daha gür bir sesle ifade etmeleri gereklidir. Bu milletimizin devamı için refahı için huzuru için çok önemlidir."

AK Partili Vekilden Kılıçdaroğlu’na: "Teröristlere Sahip Çıkan Pozisyonda"

AK Partili Vekilden Kılıçdaroğlu’na: "Teröristlere Sahip Çıkan Pozisyonda"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim