• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti’li Ünüvar: "Hainler, Kazdıkları Çukurlarda Boğulacaklar"

AK Parti’li Ünüvar: "Hainler, Kazdıkları Çukurlarda Boğulacaklar"
AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, şehirlerde çukur kazıp; okul, hastane ve cami yakan hainlerin, kazdıkları çukurlarda boğulacaklarını...

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, şehirlerde çukur kazıp; okul, hastane ve cami yakan hainlerin, kazdıkları çukurlarda boğulacaklarını söyledi.

Ünüvar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın da katıldığı 76. AK Parti Seyhan İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, son günlerini yaşadığımız 2015'in zor bir sene olduğunu belirterek, "Etrafımız ateş çemberi; Irak, Suriye'de durum ortada. İçeride ve dışarıda hasımlarımız boş durmuyor. İçeride, Güneydoğu'da güzel şehirlerimizi yakıp yıkan hainler, şehirde çukurlar kazdılar; okul, hastane ve camileri ateşe verdiler. Bunlara "hendek" demek yanlış. Hendek, tarihimizde kutsal sayılan bir faaliyet. Bunların kazdığı çukur. İnşallah bu çukurlarda boğulacaklar" dedi.

Ünüvar, yaşanan süreçte, Türkiye ile hesabı olan herkesin, Türkiye'ye karşı hasmane tavırlar sergilediğini ifade etti.

Bütün dünya ekonomik darboğazdayken, Türkiye'nin tüm olumsuzluklara rağmen beklentilerin üzerinde büyüdüğünü kaydeden Ünüvar, "Türkiye'nin büyümesine şaşırıyorlar. "Nasıl olur da bu kadar büyür" diyorlar. Biz iktidar olarak halkımızın kalbinde bulunuyoruz. Allah da veriyor" diye konuştu.

Haziran ve Kasım aylarında iki büyük seçim atlatılmasına rağmen AK Parti iktidarının hedeften sapmadığını vurgulayan Ünüvar, şunları söyledi:

"Seçim öncesi vaatlerimizi tutuyoruz. Bakınız; emeklilere seyyanen zam Meclis'ten geçti. 1 haftalık, 3 aylık, 6 aylık, 1 yıllık hedeflerimiz var. Evelallah hepsini tutacağız. Adana olarak da çok şanslıyız. Bir arkadaşımız, kardeşimiz hükümette çok önemli bir bakanlığa getirildi. Sayın Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak hem Adana hem de bölge için büyük bir şanstır. Fatma Güldemet Sarı kardeşimiz, 2008'deki ilk ilçe başkanlığından bu yana olduğu gibi, disiplinli çalışmaları ve gayretleriyle inanıyorum ki bakanlık görevini de en güzel şekilde yapacak. Adana'ya çok büyük hizmetlerde bulunacağına inanıyorum."

AK Parti’li Ünüvar: "Hainler, Kazdıkları Çukurlarda Boğulacaklar"

AK Parti’li Ünüvar: "Hainler, Kazdıkları Çukurlarda Boğulacaklar"

AK Parti’li Ünüvar: "Hainler, Kazdıkları Çukurlarda Boğulacaklar"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim