• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

AK Partili Tin’den Tıp Bayramı Mesajı

AK Partili Tin’den Tıp Bayramı Mesajı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Şahin Tin, "Şifa veren eller olarak bu kutsi mesleğe hayatını adayan fedakâr tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını yürekten kutluyorum" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,14 Mart Tıp bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, yayımladığı mesajında şu görüşlerini aktardı: "Türkiye'de batılı anlamda ilk tıp okulu 14 Mart 1827 tarihinde açılmıştır. Tarihimizin zor zamanlarında, sıkıntılı şartlar altında ve imkânsızlıklar içinde yetişen hekimlerimiz, millî mücadele dönemlerinde çok önemli ve ağır bir sorumluluk üstlenerek kahramanlık hikâyesinin önemli aktörlerinden olmuşlardır. Günümüzde ise yine yaşanan elim terör hadiselerinde sağlık çalışanlarımız gözünü kırpmadan yaşam mücadelesi veren her bireye bir insan gözüyle bakarak şifa eli olmaya devam etmektedirler. Ülkemizin sağlık alanındaki insan kaynağının niteliği ve sunulan hizmetlerin kalitesine bakıldığında ise dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye ulaşmış durumda olduğumuz açıkça görülmektedir'dedi.

Milletvekili Şahin Tin, AK Parti hükümetleri olarak 2002 yılından bu yana sağlık alanında önemli düzenlemeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Şahin Tin, "Yapılan hizmetlerin uygulamalarına ilişkin adımları sağlıkta emek veren tüm çalışanlarımızla birlikte attık ve atmaya da devam edeceğiz. Sağlık çalışanlarımızın özlük hakları ve sosyal haklarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarımız da devam etmektedir. Son olarak BaşbakanımızSn Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı gibi artık uzman hekimlerimiz emekliliklerinde 2 bin 580 lira değil 3 bin 250 lira alacaklardır. Sadece çalışma sürecinde değil emekli olduklarında da hak ettikleri değeri almaları konusunda yasal adımları atmaya devam ediyoruz. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle insan sağlığına fedakârca hizmet eden hekimlerimiz, hemşirelerimiz, hastabakıcılarımız ve tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutlarım. Bu kutsi mesleğe hayatını adamış ve gecesini gündüzüne katan engin gönüllü tüm yürekleri selamlarım" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim