• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

AK Partili Özdağ’dan Mezun Olduğu Okula Sentetik Pist Sözü

AK Partili Özdağ’dan Mezun Olduğu Okula Sentetik Pist Sözü
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen "IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitimi Semineri", Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor...

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen "IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitimi Semineri", Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleşti. Seminere katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ kendisinin de mezun olduğu BESYO'nun var olan atletizm sahası için sentetik (tartan) pist yapma sözü verdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu yetkilileri ilk olarak, organizasyona yaptığı ev sahipliği nedeniyle Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda devam eden program, Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk Oyunları Koordinatörü Necdet Ayaz'ın programın amacı ve kapsamını anlattığı açılış konuşması ile başladı. Ardından, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş ve Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, çocuk atletizmi programının içeriği ve uygulama modelini tanıttı.

Projenin uygulama bölümü için, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bahçesinde, Akşemseddin Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu ve Mesir Ortaokulu öğrenciler ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri tarafından ısınma oyunları ve çocuk atletizm oyunları gerçekleştirildi.

Program, MCBÜ Sinema Salonu'nda verilen derslerle devam etti. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'ın katılımı ile gerçekleştirilen programda; Doç. Dr. Perican Bayar "Sporda Çocuklara Psikolojik Yaklaşım", Prof. Dr. Kadircan Sunguroğlu "Madde Bağımlılığı ve Çocuklar", Gazeteci Yazar Haldun Domaç ise "Fair-Play" konularında ders verdi.

ÖZDAĞ ÖDÜL ALDI

Seminerin ardından, "Eskimeyen Değerlerin Tanıtımı ve Ödül Töreni" düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, törende yaptığı konuşmada, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun var olan atletizm sahası için sentetik (tartan) pist yapma sözü verdi.

'Geçmişine değer vermeyenler geleceklerine yön veremezler" sloganı doğrultusunda gerçekleştirilen törende Üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunlarından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili ve eski atlet Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı ve eski milli atlet Fatih Çintimar, olimpiyat sporcusu ve milli atlet İsmail Akçay, olimpiyat sporcusu, milli atlet ve Üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Emekli Öğretim Üyesi Nurullah Candan, milli atlet Sibel Tercan Dündar, eski atlet ve Üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gülay Gezer ve milli atletler Yavuz Erkmen, Mehmet Akgün ve Bahattin Kaya'ya ödülleri takdim edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili ve eski atlet Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın ödülünü Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı ve eski milli atlet Fatih Çintimar, Çintimar'ın ödülünü ise Özdağ takdim etti.

Ayrıca, ev sahiplikleri nedeniyle MCBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Göral ve Öğr. Gör. Gülay Gezer'e de teşekkür plaketi verildi.

AK Partili Özdağ’dan Mezun Olduğu Okula Sentetik Pist Sözü

AK Partili Özdağ’dan Mezun Olduğu Okula Sentetik Pist Sözü

AK Partili Özdağ’dan Mezun Olduğu Okula Sentetik Pist Sözü

AK Partili Özdağ’dan Mezun Olduğu Okula Sentetik Pist Sözü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim