• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

AK Partili Özdağ, Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu

AK Partili Özdağ, Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Muradiye mahallesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Kompleksi'nde incelemelerde...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Muradiye mahallesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu.

AK Partili Özdağ, Muradiye mahallesinde, yaklaşık 1,5 sene önce temeli atılan ve yapımı devam eden Muradiye Dr. Spor Kompleksi'nde incelemler bulundu. Özdağ, ziyarette Manisa Gençlik ve Spor Müdürü Dr. Savaş Duman'dan bilgi aldı. Toplam 3 bin 560 seyirci kapasiteli spor kompleksinde yaklaşık 5 bin sporcunun aynı anda antrenman yapabileceğine dikkat çeken Özdağ, spor kompleksinin arsa ile birlikte 40 milyon liraya mal olduğunu söyledi. 2 ay sonra açılması planlanan spor kompleksi açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılmasını beklediklerini belirten Özdağ, "İnşaat alanı 21 bin 604 metrekare olan yonca şeklindeki salon, 7 bin 451 metrekare üzerine inşa edildi. İki antrenman ve bir bireysel antrenman salonu, sekiz sporcu soyunma odası ve dört hakem odası da yer alıyor. Toplamda değeri 22 milyon lira, arsa ile birlikte 40 milyon liraya mal oldu. Manisa'ya açılan bu salon Ege Bölgesi'nde yer alan en büyük salonlar biri. Manisa'ya en son 1972 yılında spor salonu açıldı ve bu salon Manisa'ya yetersizdi. Manisa'ya böyle bir salon yapılması gerekiyordu. Temeli 1,5 yıl önce atıldı. 90 araçlık kapalı otoparka sahip bu salonun yan tarafına futbol sahası da yapılacak. 5 bin amatör ve profesyonel sporcunun bir ara da antrenman yapacağı bu büyük salona Manisa'yı feth eden Saruhan Bey'in adının verilmesi için yazışmalara başladık. Salona Saruhan Bey adını verilebilir" dedi.

İncelemelerin ardından Özdağ ve beraberindekiler basketbol topuyla potaya basket attı. Özdağ'ın isabetli atışları alkış aldı.

AK Partili Özdağ, Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu

AK Partili Özdağ, Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu

AK Partili Özdağ, Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim