• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

AK Parti’li Öz, Şehit Ailesinin Acısını Paylaştı

AK Parti’li Öz, Şehit Ailesinin Acısını Paylaştı
AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Sökeli şehit Jandarma Er Oğuz Arslan'ın kabrini ziyaret ederek, ailesinin acısını paylaştı.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Sökeli şehit Jandarma Er Oğuz Arslan'ın kabrini ziyaret ederek, ailesinin acısını paylaştı. Partilileriyle bir araya gelen Öz, 2019 hedeflerine ulaşmak için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Diyarbakır-Bingöl karayolunun Lice ilçesi Mermer Mahallesi yakınlarında meydana gelen ve 6 askerin şehit olduğu terör saldırısında yaralanan Sökeli Jandarma Er Oğuz Arslan, 21 Şubat 2016 tarihinde kaldırıldığı GATA'da şehit düşmüştü.

Şehit Er Oğuz Arslan için baba ocağı Söke'nin Bağarası Mahallesi'nde mevlit okutuldu ve lokma hayrı yapıldı. Mevlide katılarak şehit yakınlarının acısını paylaşan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, daha sonra AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, ilçe protokolü ve askeri erkanla birlikte Er Oğuz Arslan'ın kabri başına giderek dua etti.

"2019 HEDEFİMİZ İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ"

Her hafta sonu Aydın'ın dört bir yanında hemşerileriyle bir araya gelen Abdurrahman Öz, bu hafta sonunda ise Kuyucak, Nazilli ve Köşk ilçelerinin ardından AK Parti Söke İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Fatih Gürer ve partililerle buluşan Öz, sorunları bizzat yerinde dinleyerek, çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti teşkilatlarının yoğun geçen 7 Haziran ve 1 Kasım seçim süreçlerini geride bıraktığını belirten Abdurrahman Öz, 2019 yerel seçimleri hazırlıklarına yoğun bir şekilde başlandığını belirterek, "Önümüzde 3,5 yılık bir süreç var. Bu süreçte teşkilat eğitimleri büyük önem taşıyor. Eğitim çalışmalarımızda teşkilatlarımızın siyasi görgü, bilgi ve birikimlerinin artırılmasını amaçlıyoruz. Biz nasıl Aydın'ın üç milletvekili olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyorsak; teşkilatlarımızın da aynı birlik ve beraberlik içerisinde olmasını arzuluyoruz. AK Parti'nin 2019 için Aydın'da büyük hedefleri var. Kişisel olayları bir tarafa bırakarak el ele omuz omuza vererek Aydın Büyükşehir Belediyesinde AK Parti bayrağını dalgalandırmalıyız" diye konuştu.

"ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI"

Geçmiş dönemde AK Parti'nin farklı kademelerinde görev almış ve oy vermiş herkesi 2019 hedefine sahip çıkmaya davet eden Öz, şöyle konuştu: "AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde Aydın'da önemli bir ivme yakaladı. Türkiye ve Aydın'ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini yakalayabilmesi için bu ivmeyi artırarak sürdürmek zorundayız. Hedeflerimize ulaşmak istiyorsak, hata yapma lüksümüz yok. Mahalle sorumlusundan sandık başkanına, ilçe başkanından milletvekiline bugüne kadar partinin her kademesinde görev yapmış arkadaşlarımız ile bugüne kadar AK Parti'ye oy vermiş gönüllü kardeşlerimizden partimize verdikleri desteği sürdürmelerini istiyorum. Kendilerini partinin birer sahibi olarak görmeleri gerekir. Ben bütün teşkilatlarımız ve partililerimizin bu bilinç ve siyasi sorumluluk içerisinde olduklarını biliyorum"

AK Parti Söke İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Söke'ye bağlı Burunköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Abdurrahman Öz, köylülerle çay içip sohbet etti. Öz, sorun ve taleplerini dinlediği köylü vatandaşlarla yakından ilgilendi.

AK Parti’li Öz, Şehit Ailesinin Acısını Paylaştı

AK Parti’li Öz, Şehit Ailesinin Acısını Paylaştı

AK Parti’li Öz, Şehit Ailesinin Acısını Paylaştı

AK Parti’li Öz, Şehit Ailesinin Acısını Paylaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim