• BIST 9079.97
  • Altın 2324.391
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.885
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

AK Parti’li Öz Nazilli’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti’li Öz Nazilli’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli'de birtakım ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli'de birtakım ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Ankara'daki yoğun meclis çalışmalarından fırsat buldukça Aydın'ın ilçelerine ziyaretlerde bulunan AK Partinin 26. dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, bu anlamda ziyaretlerini Nazilli'de sürdürdü. AK Partili Öz'e, AK Parti Nazilli ilçe Başkanı İmran Acar ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Nazilli'deki ziyaretlerine AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı ile başlayan AK Partili Öz, ardından AK Partili yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yunus Emre Camisinde Cuma Namazı kıldı. Namazın ardından AK Partili üyeleri ile birlikte Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin düzenlendiği keşkek hayrına katılan Öz, Nazilli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile ziyaretlerine devam etti. Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri'nde AK Partili Öz'ü Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ile Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler karşıladı. Burada Nazilli Ticaret Odası'nın sorunlarını dinleyen AK Partili Öz, ardından Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ile birlikte yapımına devam edilen Nazilli Ticaret Odası'nın yeni hizmet binasını gezdi. İnşaat hakkında bilgiler alan Öz, yaptığı açıklamada Nazilli Ticaret Odası'nın Aydın'ın doğu bölgesi için önemine vurgu yaptı. Ziyaretine Nazilli Devlet Hastanesi ile devam eden Öz, Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan ile birlikte Hastane içerisinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gezdi. Ardından Başhekim Çalışkan, AK Partili Öz'ü odasında misafir ederek hastanedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Son olarak Nazilli'nin simgesi olan Uzun Çarşı'da esnafları ziyaret eden AK Partili Öz, vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

"VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ"

Ankara'daki yoğun meclis çalışmalarından fırsat buldukça Aydın'ın ilçelerine birtakım ziyaretlerde bulunduğunu vatandaşlarla sohbet ettiğini söyleyen AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz, "Bugün Nazilli'mizde Uzun Çarşı'mızda arkadaşlarımızla birlikte geziyoruz. Seçimlerden önce esnaf ziyaretlerini hep yaptık. Seçimlerden sonra da ara ara insanımızla beraber oluyoruz. Ankara'da meclis çalışmalarından fırsat buldukça bölgemize gelip vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Uzun Çarşı biliyorsunuz Nazilli'mizin simgesi. Önemli bir ticaret bölgesi. Esnaf arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Baharın ve yazın güzelliğini Nazilli'de yaşıyoruz. İnşallah Allah'ımız Aydın'ımız için, Nazilli'miz için güzellikler nasip eder" dedi.

"SAĞLIĞIM İÇİN ZAYIFLADIM"

Gözle görülür bir şekilde zayıfladığı gözlemlenen AK Partili Öz, bilinçli bir şekilde kilo verdiğini ifade ederek, "1 Kasım ve 7 Haziran sürecinde tek yoğun tempoda çalıştım. Biraz yük fazlaydı. 7 Haziran seçimlerinde Aydın halkı teveccül etti ve 3 milletvekili çıkardık. Birbirimizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Seçim sürecinde yoğunluktan değişik rahatsızlıklar çıktı. Bu anlamda zayıflamak gerekiyordu. Birazda bilinçli olarak zayıfladım. Şu anda sağlığım da gayet iyi durumda. 3 milletvekili arkadaşımız hep beraber Aydın için çalışmaya devam ediyoruz. Zayıflamam bilinçlidir" diye konuştu.

AK Parti’li Öz Nazilli’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti’li Öz Nazilli’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti’li Öz Nazilli’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim