• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti’li Mustafa Köse: “Muhalefet Erdoğan’ı Hazmedemiyor”

AK Parti’li Mustafa Köse: “Muhalefet Erdoğan’ı Hazmedemiyor”
AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hazmedemediğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girdiği her seçimden...

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hazmedemediğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girdiği her seçimden zaferle çıktığını hatırlattı.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Mecliste AK Parti Gurubu adına söz alarak, muhalefet partisi temsilcilerinin TBMM konuşmalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlamalarını eleştirdi. Muhalefet temsilcilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullanmadığı sözleri çarpıtarak Meclis kürsüsünde dile getirmelerini eleştiren Köse, "Bu kadar cehalet ancak tahsille mümkündür" dedi. Köse, Cumhurbaşkanın "Ya bizim yanımızdasınız ya terör örgütünün yanında" gibi bir sözü olmadığını ifade etti.

GİRDİĞİ HER SEÇİMİ EZE EZE KAZANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girdiği seçimlerden zafer ile çıktığını hatırlatan Köse, "Evet bunu hem milletimiz hem tüm dünya biliyor. Artık bu üzerinizde nasıl bir etki bıraktıysa onu dilinizden düşüremiyorsunuz. Yolda yürürken ayağınız takılsa, bunu Cumhurbaşkanımızdan bilmeyi bırakın artık. Cumhurbaşkanımız hakkında burada hakarete varan sözler, hem bizim, hem milletimizin ağırına gitmektedir. Recep Tayyip Erdoğan, 14 yıl önce bu hareketin başına geçmiş, milletin bağrından çıkan bu hareketi isimleştirmiş, girdiği her seçimde eze eze, milletin desteğini ala ala iktidara gelmiştir" diye konuştu.

TARAFSIZLIK TARTIŞMASI

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçildikten sonra tarafsız olduğunu sözlerine ekleyen Köse, "Cumhurbaşkanımız tarafsızlığını her platformda korumuştur, korumaya da devam etmektedir. Ama Cumhurbaşkanı'mızın Cumhurbaşkanı olmadan önce girdiği Seçimlerde de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de elde ettiği başarılar ortadadır. Milletimiz bunu takdir etmiştir, etmektedir ve siz kabul etseniz de etmeseniz de etmeye devam edecektir" dedi.

MUHALEFETTEN DESTEK İSTEDİ

Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önümüzdeki hafta ve Nisan ayı boyunca toplumun büyük bölümünü ilgilendiren konuların ele alınacağını belirtti. Köse, Türkiye İş Kurumu Kanunu'nda yapılacak değişiklik ve vize muafiyeti konularında AK Parti Gurubu'nun önerisine muhalefet partilerinin de destek vermesini istedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim