• BIST 9524.59
  • Altın 2491.131
  • Dolar 32.5069
  • Euro 34.7136
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

AK Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu’na Tepki

AK Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu’na Tepki
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği ifadelerin Türkiye siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı önünde bir araya gelen partili kadınlar, ellerinde pankartlarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdiler. Kadınlar adına basın açıklaması yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Nisan 2016 tarihinde milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla, bir kadına hakaret ettiğini vurguladı. Ana muhalefet partisi genel başkanının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği, ahlak ve insaftan yoksun ifadelerin ülkenin siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini belirten Duran, "Kadına karşı cinsiyetçi karanlık zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Bizler siyaseti; vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak, "şimdi zaman, hakareti sahibine iade etme zamanıdır" diyoruz. Başta CHP'li hem cinslerimiz olmak üzere toplumun her kesimlerinden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz" dedi.

Kadınların maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacağının altını çizen Duran, "5 Nisan 2016 tarihini partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanı'na sadece özür yetmez diyoruz. Ahlaksız sözlerinizin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa sağduyu sahibi bu millet, size demokratik bir şekilde ödetecektir" şeklinde konuştu.

AK Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu’na Tepki

AK Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu’na Tepki

AK Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu’na Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim