• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

AK Partili İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na Çok Sert Eleştiri

AK Partili İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na Çok Sert Eleştiri
AK Parti İzmir İl Gençlik Kollarının tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na...

AK Parti İzmir İl Gençlik Kollarının tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek, "Bu kentin seçilmiş bir milletvekili olan Kemal Kılıçdaroğlu, utanmadan, hiç sıkılmadan sayın Cumhurbaşkanımıza dil uzatma cüretini gösterdi. Bakın bu şahıs bu kentin bir milletvekili olarak hizaya gelecek" dedi.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kollarının tanıtım toplantısı, Kemal ilçesindeki Dere mesire alanındaki Yunus Emre salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiğini iddia eden Delican, "Bu kentin seçilmiş bir Milletvekili olan Kemal Kılıçdaroğlu utanmadan hiç sıkılmadan sayın Cumhurbaşkanımıza dil uzatma cüretini gösterdi. Bakın bu şahıs bu kentin bir milletvekili olarak hizaya gelecek" diye konuştu.

"Siyaset nezaket işidir. Siyasetçi değerlidir" diyen Delican, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın, kimseye karşı durup dururken, kalp kırdığını gördünüz mü? En büyük hak kul hakkıdır. Biz sadece bizlere yapılan haksızlıklara karşı cevap veriyoruz. Bu kentin seçilmiş bir Milletvekili olan Kemal Kılıçdaroğlu utanmadan hiç sıkılmadan sayın Cumhurbaşkanımıza dil uzatma cüretini gösterdi. Bakın bu şahıs bu kentin bir milletvekili olarak hizaya gelecek. Biz İzmir'de ılıman, demokratik iklimi savunacağız. Son yaptığım CHP ziyaretinde de bunu dile getirdim. Siyaset nezaket işidir. Siyasetçi değerlidir. Biz bu çizgimizi sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"DİSK'İ ALMIŞ PKK'NIN ARKA BAHÇESİ YAPMIŞ"

Konuşmalarında DİSK Genel Kurulu'nda meydana gelen olaylara da değinen Bülent Delican, şöyle devam etti:

"Dün gerçekleştirilen DİSK genel kurulunda, bir İzmirli olan DİSK'in başkanı maalesef DİSK'i almış, PKK'nın arka bahçesi yapmış. Biz nezaketli, siyasete ve siyasetçilere değer veren insanlarız; ama asla duruşumuza haram el uzattırmayız. Biz hiçbir şekilde Cumhurbaşkanımıza laf söyletmeyiz, hakaret ettirmeyiz. Bunu herkes böyle bilecek. Biz nezaketliysek, boyun eğen hiçbir zaman olmadık, olmayacağız. Kimseye de boyun eğmedik; çünkü biz bu milleti arkamıza aldığımız için, dimdik 13 yıldır, iktidarda milletimize hizmet ediyoruz. Bu millet bu anahtarı bize verirken, bizleri kendisinden gördüğü için verdi. Birilerinin fitne fesatıyla, gerçek katil orada otururken kalkıpta Cumhurbaşkanına kimse dil uzatamaz. Buna da izin vermeyen sayın Bakanımız Süleyman Soylu'ya yürekten teşekkür ediyorum."

"ONU BAŞKANDA YAPTIRACAĞIZ"

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de, teşkilatlarda gençlik kollarının önemine dikkat çekti. Son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik haksız eleştirileri kınayan Sürekli, "Bugün, kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da gençlik kolları başkanlığından bu günlere geldi. Yeri gelmişken ifade etmek isterim biz onu başkanda yaptıracağız. Cumhurbaşkanımıza son günlerde yapılan, çirkin ve haksız hakaretleri buradan bir kez daha kınıyorum. Dün yine, DİSK genel kurulunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Süleyman Soylu'nun huzurunda, partimize ve özellikle Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza çok çirkin hakaretler yapıldı. Bunları şiddetle kınıyorum. Herkesin görüşü bir olmayabilir. Fikirleri farklı olabilir. Fikrinizi güzelce anlatacaksınız, propagandanızı yapacaksınız, seviyeli siyaset yapacaksınız ve milletin karşısına çıkacaksınız ve oyunuzu alacaksınız. Ancak bu oyunuzu da sindireceksiniz. Yüzde 25'leri geçemediniz, oraya hapsoldunuz diye hakaret etmeyeceksiniz. Hakaret ettiğiniz müddetçe dibi boylarsınız" dedi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ise gençlik kollarının yeni yönetim kurulunu kutlayarak, "Eski bir gençlik kolları başkanı olarak bugünde bir belediye başkanı olarak, böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu parti kurulduğunda 25'li yaşlarda olanlar, bugün bizler gibi 40'lı yaşlara ulaştılar. Dünün AK Partili gençleri bugünün siyasetinde yavaş yavaş söz sahibi olmaya başlayan ağabeyleri konumuna gelmeye başladı. Yarınlarda da İzmir siyasetine, Türkiye siyasetine istikamet çizecek olan gençlerimiz, bugün burada bu salonda bizlerle birliktedir. Siyasette bulunduğunuz mevki, makam ne olursa olsun bulunduğunuz her nokta sizin için araç olsun. Amacımız ise her zaman vatana, millete, bayrağa hizmet etmek olsun" diye konuştu.

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel de konuşmalarında şunları söyledi:

"İl gençlik kolları yönetimimizi oluştururken samimiyet ve şeffaflığı ön planda tutmaya gayret ettik. Güzel İzmir'imize hizmet edebilme amacıyla, inanmış binlerce arkadaşımız var. 80 bine yakın üyeye sahibiz. İnşaallah en kısa sürede interaktif bir şekilde çalışmalarımıza başlayarak, devraldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz."

AK Partili İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na Çok Sert Eleştiri

AK Partili İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na Çok Sert Eleştiri

AK Partili İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na Çok Sert Eleştiri

AK Partili İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na Çok Sert Eleştiri

AK Partili İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na Çok Sert Eleştiri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim