• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

AK Partili Halil Demir Ödemiş’e Yapılan Hizmetleri Anlattı

AK Partili Halil Demir Ödemiş’e Yapılan Hizmetleri Anlattı
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, göreve geldiği günden itibaren geçen bir yılını değerlendirerek, "Ödemiş'e doğal gazın gelmesi son günlerini...

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, göreve geldiği günden itibaren geçen bir yılını değerlendirerek, "Ödemiş'e doğal gazın gelmesi son günlerini yaşıyor. Önümüzdeki aylarda Ödemiş sokaklarında doğal gaz borularının yerleştirilmesi ile ilgili çalışmalar başlayacak" dedi.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, basın mensuplarıyla birlikte bir toplantı yaptı. Göreve geldiği günden itibaren geçen bir yılını değerlendiren Demir, talep edilen projeler için çalıştıklarını ifade etti. Yapılan hizmetleri basılan bir kitapçıkla gazetecilerle paylaşan Demir, projelerin yüzde 80'inin tamamladığını söyledi. Ödemiş'e doğal gaz gelmesi konusuna da değinen AK Partili Demir, "İlk olarak Ödemiş'e doğal gazın getirilmesi projesiydi. Ödemiş'e doğal gazın gelmesi son günlerini yaşıyor. Önümüzdeki aylarda Ödemiş sokaklarında doğal gaz borularının yerleştirilmesi ile ilgili çalışmalar başlayacak" dedi.

TELEFERİK KONUSU BAKAN EROĞLU'NUN GÜNDEMİNDE

Ödemiş, Gölcük, Bozdağ teleferik hattının oluşturulması konusuna da değinen Halil Demir, "Bununla ilgili olarak da Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile görüşmeler yaptık. Bakanımız bu isteğimizi gündemine aldığını değerlendirileceğini söyledi. Üçüncü proje ise Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz duble yoluydu. Bu projede de çalışmalar sürüyor. Şansızlıklar oldu; müteahhit sorunları çıktı. Diğer yandan yolun çok kavisli olmasının önüne geçilmesi için İlkkurşun Mahallemizden geçirilsin düşüncesi ortaya çıktı. Orada mahalle sakinlerimiz bu durumu istemedi. Bende o günlerde gidip tepeden baktığımda İlkkurşun'lu vatandaşlarımızın arasında yer alarak mahallede oluşturduğumuz bir heyet ile gerekli kurumlarımızı ziyaretlerde bulunduk ve yolun oradan geçirilmemesi konusunda bölgede vatandaşımızın tarım arazisinin, zeytin bahçesinin olduğunu arz ettik. Millet devlet öngörüsü ile iş çözüldü. Ancak bazı provoke edenler yol yapım çalışmasının gecikmesine de neden oldu. Bugün oradan sadece dolgu malzemesi alınıyor ve dolgu malzemesi alımının sonuna bölgenin teraslanarak ve ağaçlandırılarak mahalle halkının kullanımına verilecektir. Dördüncü olarak Ödemiş Organize Sanayi Bölgemizdeki gelişmelerdir. OSB'deki gelişmeleri sizler de biliyorsunuz en son elektrik ihalesi yapıldı. Şuan orada boş parsel yok yakın zamanda bölgenin kalkınmasına büyük destek verecektir" şeklinde konuştu.

BİRGİ'DE FAKÜLTENİN TEMELİ ATILACAK

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, şöyle devam etti:

"Beşinci olarak kentimizde bir üniversite kurma hedefimiz vardı. Bu hedefimizde de belli bir aşamaya geldik. Cumartesi günü Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ın katılımı ile Birgi'de fakülte temeli atacaktık. Ama program ertelendi. Fakülte oluştura oluştura üniversiteye dönüşecek bir proje olarak nitelendiriyoruz. Altıncı olarak Gölcük için hedefimizde bir çalışma vardı orada da reaksiyon çalışmalarımız başladı. Yedinci olarak diyebilirim TCDD'de Ödemiş, İzmir arasında ek seferler takviyesi yapıldı. Sekizci olarak İmamı Birgivi Kentsel Tasarım projemizdi, birde Tarımsal Organize Sanayi projemiz vardı bu iki projemizde henüz bir yere gelemedik. Bundan sonraki günlerde de bu projelerimizi başlatabilme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genel olarak baktığımızda projelerin 1 yılda yüzde 80 yapıldığını yapım aşamasında olduğunu görüyoruz. Hayali projeler ile işimiz yok."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim