• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

AK Partili Gündoğdu: “Diktatörlük İle İlgili CHP Kendi Tarihine Baksın”

AK Partili Gündoğdu: “Diktatörlük İle İlgili CHP Kendi Tarihine Baksın”
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağır ifadeler kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu...

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağır ifadeler kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eleştirerek, diktatörlük konusunda CHP'nin kendi tarihine bakması gerektiğini söyledi.

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerini eleştiren ve Kılıçdaroğlu'nun sözlerini yakışıksız olarak değerlendiren Metin Gündoğdu, CHP'nin diktatörlükle ilgili kendi tarihine bakması gerektiğini ifade ederek, "Diktatörlükle ilgili kendi tarihlerine bakmalarını tavsiye ediyorum. Milli şef döneminde Türkiye'nin yönetimi tamamen şefin kontrolündeydi, milletvekilleri de onun kontrolündeydi, bugünkü Meclis de yoktu" dedi.

Bugünkü CHP'nin bölücü terör örgütünden medet umar bir hale geldiğini kaydeden Metin Gündoğdu, "Oysaki devletimiz bütün kurumlarıyla terörle mücadeleyi gayet başarılı bir şekilde yürütmektedir. Milletimiz her gün verdiğimiz şehitlere rağmen bu ülkenin, bu beladan kurtulması için kendi yürek yangınını görmezden gelerek, yarınlardaki huzur ve güvenlik için yapılan mücadelenin yanında olduğunu her fırsatta ifade etmektedir. CHP ise millete sırtını dönmüş teröristlere kucak açmış gibidir. Zararlı marjinal ideolojilerin egemen olduğu bir CHP ile karşı karşıyayız. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatan, kendisine oy verenleri bile hayal kırıklığına uğratan bir yeni CHP söz konusudur. Yeni CHP'de altı oktan da eser kalmamıştır. Cumhuriyetçilik ve milliyetçilik adeta ayaklar altındadır" diye konuştu.

"İhanet bildirisine imza atan bin 128 akademisyene HDP'den önce CHP'nin sahip çıkması da manidardır" ifadelerini kullanan Gündoğdu, CHP'de ciddi bir eksen kayması yaşandığına işaret etti. Gündoğdu, "Türkiye siyasetinin en önemli sorunu muhalefet boşluğudur. Böyle bir CHP'nin ana muhalefet olduğu bir yerde, adeta ateş çemberi arasında kalan bir ülkede, milletimizin sağduyusuyla tek başına iktidar olan AK Parti'nin varlığı insanlarımız için tek umuttur. Uniter yapımızı önemseyen, birlik ve beraberliğimize kıymet veren sağduyulu, vatansever CHP'li kardeşlerimizi de Türkiye'mizin selameti için AK Parti saflarında siyaset yapmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim