• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

AK Partili Gökçe Patnos’ta

AK Partili Gökçe Patnos’ta
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Patnos ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Patnos ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Cesim Gökçe, AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve beraberindekilerle birlikte Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Patnos Kızılay Şubesi, Patnos Şoförler ve Otomobilciler Odası, Patnos Esnaf Sanatkarlar Odası ve Patnos Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Gökçe, İslam coğrafyasının zor bir dönemden geçtiğini ve egemen güçlerin emellerine ulaşmak için bölgesel güç ve yerel unsurlarla beraber Ortadoğu'yu ateşe verdiğini ifade etti. Bu yangının Türkiye'ye taşınmak istendiğini anlatan Gökçe, bunu boşa çıkarmak için özelde Müslümanların, genelde ise tüm insanların bir araya gelip ortak hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti. Gökçe, Türkiye'de sıkıntılı da olsa bir diyalog zemininin olduğunu ve şu anda bunu değerlendirmek gerektiğini belirterek, Türkiye'nin Suriye'ye dönmesi durumunda bu zeminin ortadan kalkacağını vurguladı. Gökçe, "Ya hendeklere mahkum olmuş bir bölgede yaşayacağız ya da huzurlu bir ortamı oluşturup, yeni ufuklara yelken açacağız. HDP'yi izaha gerek yok. Seçim öncesi, "Meclis'e girsin, terör bitsin" diye HDP'ye oy verenler, hayal kırıklığına uğradılar. Gördüler ki HDP bir siyasi parti gibi görünse dahi çalışmalarını başka yerlerden aldıkları talimatlarla yürütüyorlar. İnanıyorum ki halkımız bir daha bu tür tuzaklara düşmeyecek, çünkü bu sıkıntılı süreçte birlik olmalıyız" dedi.

STK'ların önemine de değinen Gökçe, "Gittiğimiz her yerde başkanlarımız sağ olsun bizi çok güzel karşılıyorlar. Hangi siyasi partiye oy verdiği ya da vereceği bizim için çok önemli değil. Biz çalışmalarımızı Ağrı'ya yatırım, Ağrı'yı kalkındırma odaklı yapıyoruz. Buna göre çalışmalarımızı yürütmeliyiz, politikalarımızı oda başkanlarımızdan aldığımız referanslarla şekillendirmeliyiz. Sadece biz değil tüm partiler bu sese kula vermeli" diye konuştu.

Patnos'taki STK temsilcilerine tek tek teşekkür eden Gökçe, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay'ın da Ak Parti Genel Merkezi'ndeki işlerinden dolayı burada olmadığını söyledi. Gökçe, gerek Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, gerekse Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve İlçe Başkanı Tekin Dinç'le sürekli koordineli çalıştıklarını ve ilçe için ne gerekiyorsa yaptıklarını dile getirdi.

AK Partili Gökçe Patnos’ta

AK Partili Gökçe Patnos’ta

AK Partili Gökçe Patnos’ta

AK Partili Gökçe Patnos’ta

AK Partili Gökçe Patnos’ta

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim