• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

AK Partili Gökçe: “Bugün birlik olma günüdür”

AK Partili Gökçe: “Bugün birlik olma günüdür”
AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, tüm engelleme ve eylemlere rağmen anayasa değişikliği teklifinin mecliste kabul edildiğini belirterek, "Türk milleti,...

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, tüm engelleme ve eylemlere rağmen anayasa değişikliği teklifinin mecliste kabul edildiğini belirterek, "Türk milleti, iç ve dış güçlerin saldırmasıyla cennet vatanımızı teröre teslim etmeyeceğini göstermiştir" dedi.

AK Parti Patnos İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir konuşma yapan AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç, AK Parti'nin yıllardır ülkemize önemli hizmetler yaptığına dikkat çekti. Dinç, Recep Tayyip Erdoğan'ın Patnos'taki temsilcileri olarak onun partisine yakışır şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay ise önümüzde bir referandum süreci olduğunu belirterek, "Anayasamız değişirse Türkiye'nin önü açılır, Türkiye'nin geleceği parlar. Türkiye'nin geleceği de bizlerin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği demektir. Bu referandum için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, büyük bir farkla bu referandumda büyük bir çoğunlukla evet demeliyiz" dedi.

Türkiye'nin büyümemesini isteyenlerin olduğunu söyleyen Akbay, "Anayasanın değişmesini, Türkiye'nin sıçrama yapmasını istemeyen ülkeler var. Neden istemiyorlar? Diyorlar ki Türkiye kabuk değiştirmesin, Türkiye eski anayasa ile boğuşsun, çağ atlamasın, ilerlemesin. Bugün referandumun önünde durmaları ve engellemek istemeleri bundandır. 15 Temmuz darbe girişiminin sebeplerinden biri de bu. Terör olaylarının tırmandırılmaya çalışılmasının nedenlerinden biri de budur" diye konuştu.

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe ise tüm engelleme ve eylemlere rağmen anayasa değişikliği teklifinin mecliste kabul edildiğini hatırlattı. Yeni anayasada kazananın Türkiye olacağını belirten Gökçe, "Türk milleti, iç ve dış güçlerin saldırmasıyla cennet vatanımızı teröre teslim etmeyeceğini göstermiştir. Bugün birlik olma günüdür. Kim ne yaparsa yapsın korkmayacağız, yıkılmayacağız. Yeni anayasayı sahalara inerek herkese anlatacağız. Nisan ayında yapılması planlanan referandumda sandıktan inşallah yüksek oranla evet çıkacaktır" şeklinde konuştu.

AK Partili Gökçe: “Bugün birlik olma günüdür”

AK Partili Gökçe: “Bugün birlik olma günüdür”

AK Partili Gökçe: “Bugün birlik olma günüdür”

AK Partili Gökçe: “Bugün birlik olma günüdür”

AK Partili Gökçe: “Bugün birlik olma günüdür”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim