• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

AK Parti’li Gençlerden Coşkulu Danışma Kurulu

AK Parti’li Gençlerden Coşkulu Danışma Kurulu
AK Parti Adana Gençlik Kolları 6'ıncı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Adana Gençlik Kolları 6'ıncı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Salonu dolduran gençler, toplantı boyunca coştu.

Yüreğir Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Tamer Dağlı, İl Başkanı Fikret Yeni, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, eski il başkanlarından Ziyaettin Yağcı, AK Parti il ve ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Alkış ve tezahüratlar Eşliğinde kürsüye gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, kürsüye çıktıktan sonra konuşmak için bir süre gençlerin alkış ve tezahüratlarının bitmesini bekledi. Gençler susmayınca müdahale etmek zorunda kalan Başkan Ecertaş, "Sizlerden beni sadece 5 dakika dinlemenizi rica ediyorum. Lütfen yerlerinize oturun" dedi. Başkan Ecertaş, sonra gençliğin önemine değinerek nasihatlerde bulundu.

'GENÇLERLE GURUR DUYUYORUM'

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de gençlerin alkış ve tezahüratları eşliğinde kürsüye çıktı. Başkan Yeni de, uzun süre gençlerin alkış ve tezahüratlarının bitmesini bekledi. Coşkulu gençler, Başkan Yeni'nin konuşmasını, "Gençlik seninle gurur duyuyor" şeklinde sloganlarla kesti. Başkan Yeni, "Sizlerin enerjisi bizlere güç veriyor. Yüreği umut dolu, geleceğe umutla sarılan, aydınlık yarınlara yürekten inanan genç kardeşlerim bizlere güç veriyorsunuz. Bu millet sizden çok şey bekliyor. Ben de sizlerle gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

'ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANIYOR'

Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler de "Ülkemizde son derece önemli gelişmeler yaşanıyor. Belki de yakın dönem içinde hiç bu kadar baş döndürücü hadiseler ve gelişmeler yaşanmamış idi. Bir tarafta her şeye rağmen bilimde, teknolojide ve ekonomide hızlı atılımları gerçekleştiren hükümetimiz diğer tarafta yeni yönetim anlayışı ve arayışı ile tüm kazanımları taşlandırma girişimiyle demokratik vakarını korumaya devam ediyor. Tarihin baş döndürücü gelişmelerini bizler yaşayarak, şahit olarak görüyoruz. İçinde bulunduğumuz şartlarda boşa geçirecek bir zamanın, bir saniyenin ve vaktimizin olmadığını biliyor daha çok birlik ve beraberlik içinde azim ve gayretle çalışmaya dertlenmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Milletvekillerinin de selamlama konuşması yaptığı toplantıda Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'a Kur'an-ı Kerim ve seccade hediye edildi.

AK Parti’li Gençlerden Coşkulu Danışma Kurulu

AK Parti’li Gençlerden Coşkulu Danışma Kurulu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim