• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

AK Partili Fazla’ya Büyükşehir’de Tören

AK Partili Fazla’ya Büyükşehir’de Tören
Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla için İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde tören...

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla için İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Eğer bugün İzmir'de Aziz Kocaoğlu'na "dürüst başkan" imajı yakıştırdılar ise bunun düşüncesi de mimarisi de Azad Fazla'ya aittir" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla (52), Buca'da yalnız yaşadığı evinde kalp krizi geçirerek öldü. Fazla için, İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve başkanvekili Sırrı Aydoğan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekilleri Necip Kalkan ve Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, Buca Belediye Başkanı levent Piriştina, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, DİSK Ege Bölgesi Temsilcisi Memiş Sarı, AK Parti İzmir teşkilatı üyeleri ve Fazla'nın yakınları katıldı. Fazla'nın ailesi, cenazeye sarılarak ağladı.

"DÜRÜST BAŞKAN İMAJININ MİMARİSİ FAZLA'YA AİTTİR"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Azad Fazla'yı kaybettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Hem İzmir'in hem de ülkemizin çok fazla istifade edebileceği bir yaşta kaybettik ve ebediyete uğurluyoruz. Bunun derin üzüntüsü içerisindeyiz. Azad Fazla ile uzun yıllar birlikte çalıştık. Bugün İzmir'de Aziz Kocaoğlu'na "dürüst başkan" imajını yakıştırdılar ise bunun düşüncesi de mimarisi de Azad Fazla'ya aittir. Bir gün sabah evden gelirken yolda İzmir Sivil Toplum Platformu imzasıyla "dürüst başkan" yazılı pankart gördüm. Bütün İzmir'i donatmış. Dedim "kim bu arkadaş?" Bir müddet sonra Azad kardeşimizin olduğunu öğrendim. Bizde de öyle bir emeği var. İşçi mücadelesinde, siyasi partimizde, bugün Adalet ve Kalkınma Partisinde önemli hizmetler yaptı. Genç yaşta kaybettik. Son derece üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum."

"HER İŞİ FAZLASIYLA YAPMASIYLA TANIDIK"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, "Bu hüznü sizle paylaşmak beni çok duygulandırdı. O nedenle kelimeler boğazıma düğümleniyor. Azad ağabeyi tanıdığımdan beri her zaman saygısıyla, çalışkanlığıyla, soyadı gibi verilen her işi fazlasıyla yapmasıyla tanıdık. Allah ondan razı olsun. Ailesine çok büyük bir onur bıraktı. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. İzmir çok büyük bir değerini kaybetti. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Fazla'nın cenazesi dualar eşliğinde cenaze aracına götürüldü. Fazla, öğle vakti Buca ilçesindeki Laleli Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar'da toprağa verilecek.

AK Partili Fazla’ya Büyükşehir’de Tören

AK Partili Fazla’ya Büyükşehir’de Tören

AK Partili Fazla’ya Büyükşehir’de Tören

AK Partili Fazla’ya Büyükşehir’de Tören

AK Partili Fazla’ya Büyükşehir’de Tören

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim