• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

AK Parti’li Erdem’den CHP’li Tezcan’a Tepki

AK Parti’li Erdem’den CHP’li Tezcan’a Tepki
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, HDP kongresinde sözde PKK marşı sırasında saygı duruşunda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a...

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, HDP kongresinde sözde PKK marşı sırasında saygı duruşunda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a tepki gösterdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, HDP'nin 2. Olağan Kongresine katılarak ölen teröristler için sözde PKK marşı eşliğinde saygı duruşunda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın tutumunu eleştirdi.

CHP'nin, HDP ve PKK ikilisinin paralelinde hareket ettiğini savunan Erdem, "CHP'nin tabanı, HDP ile aynı konumda benzer hareket ediyor. CHP'nin birçok milletvekiline bakın, HDP ve PKK ikilisinin paralelinde, onun doğrultusunda açıklamaları olduğunu görürsünüz. Türkiye şu anda milletiyle, devletiyle bir mücadele veriyor. Türkiye'nin bölünmemesi ve parçalanmaması için terör örgütüne ve onların arkasındaki esas yönlendirenlere karşı büyük mücadele var. Terör örgütü maalesef şehirlere örgüt elemanlarıyla inmiş durumda. HDP'nin siyasetçileriyle birlikte çukurlar kazıp şehir merkezlerinde bu çukurların başlarında PKK'lı siyasetçiler ve PKK'lı teröristler var. Bu mücadelede herkesin net tavrını ortaya koyması lazım. Burada CHP'nin tavrı çok ikili, MHP'nin tavrı nettir. Yapılan beyanlar açıklamalar ortadadır. Tabi Bülent Tezcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak HDP'nin kongresine misafir olarak katılmış olabilir ama o kongrede gelişen süreç içerisinde, bu esnada gösterilen eylemler çerçevesinde, öncelikle bu kongreye gitmemesi gerekiyordu. Velev ki gitti; kongre içerisindeki hal tavır ve eylemlerden ötürü, o salonda durmaması gerekirdi. Ama CHP dediğim gibi birçok söylem ve eylemleriyle HDP ile paralel hareket eden tarz içerisindedir" diye konuştu.

AK Parti’li Erdem’den CHP’li Tezcan’a Tepki

AK Parti’li Erdem’den CHP’li Tezcan’a Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim