• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti’li Ecertaş’tan Gençlere “Sorumluluk” Çağrısı

AK Parti’li Ecertaş’tan Gençlere “Sorumluluk” Çağrısı
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Zonguldak ziyaretinde gençlere sorumluluk çağrısı yaparak, "Seçimlerde hangi partiye oy verirse...

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Zonguldak ziyaretinde gençlere sorumluluk çağrısı yaparak, "Seçimlerde hangi partiye oy verirse versin bizim o gencin derdiyle dertlenmemiz lazım" diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, beraberinde genel merkez yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karabük ve Bartın'ın ardından Zonguldak'a geldi. AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali Gülay tarafından karşılanan Ecertaş, parti binasında gençlik kollarıyla buluştu.

Önümüzdeki süreçte Türkiye'nin tüm illerini dolaşmayı amaçladıklarını belirten Melih Ecertaş, "Türkiye'nin tüm illerini 6 ay içerisinde dolaşma amacımız var. Tüm başkanlarımızı, tüm yöneticilerimizi, yönetim kademelerinde bulunan arkadaşlarımızı ziyaret edip kendi ortamlarında görelim istiyoruz. Beraber neler yapabiliriz daha rahat konuşabilelim. Önümüzde belli bir dönem seçim yok. Dinç bir şekilde seçim yorgunluğu da önümüzde olmadan çalışmalar içerisine gireceğiz. Ama en temelinde bizlerin farkında olmamız gereken sorumluluk bilincimizin ne olduğunu anlamaya çalışırsak büyük ölçüde işlerin çoğunu halletmiş oluruz. Çünkü kavradıktan sonra insanın eli ayağı titriyor. Ne yapacağını şaşırıyor. Bizler AK Parti'nin gençlik kollarıyız. Ben Türkiye sorumlusuyum. İllerde arkadaşlarımız var. İlçelerimiz var. İlçelerimizin sorunları var. Peki, bu sorumluluk bizi neye itiyor. En temelinde neyle ilgilenmemiz gerekiyor. Onu da bilecek olursak, bu şehirde ne kadar gencimiz varsa ne kadar burada kendi yaş grubumuz varsa, çünkü biz yaş dağılımıyla kategorize olmuş bir siyasi partiyiz. Maalesef bunu da söylemek gerekir ki yaş dağılımı aşırı derecede bazen yeterli kalmıyor. Bazen gençlerle ilgili sorunların çoğu ciddi anlamda gençler tarafından ele alınması gerekiyor" dedi.

"GÖZÜMÜZE UYKUNUN ZOR GİRMESİ GEREKİYOR"

Zonguldak'taki gençlerin tümünden sorumlu olduklarını hatırlatan Melih Ecertaş, şöyle devam etti:

"Biz Zonguldak'taki gençlerin tümünden sorumluyuz. Ayırt etmiyoruz. Herhangi bir siyasi partiye oy vermiş bizim için çok fark teşkil etmiyor. Bizim için sorumlu olma tarafında bir farkı yok. Hem maddi hem manevi sorumluluk. Biz bu işin hem maddi sorumluluğu içerisindeyiz. Biz şimdi burada belli başlı görevler icra ediyoruz. Bu görevler neticesinde bu sorumluluklarımız var. Bir de işin manevi sorumluluğu var. Manevi sorumluluğu da burada zaman harcıyoruz, onun karşılığını verme açısından eğer kafamızda konuyu oturtturabildiysek kendi sorumluluğumuzun, kendi bilincimizin Zonguldak'taki her bir gence ulaşmak onlara dokunmak, onların derdiyle dertlenmek eğer ki bizim temel amacımızsa gözümüze uykunun zor girmesi gerekiyor. Biz kişi kişi, her bir dostumuzla ilgileniyor olmamız gerekiyor. Burada gerçekten hiç bakmamamız lazım. Yerelde, genelde hangi partiye oy vermiş. Bizim için bunlar çok önemli olmaması lazım gelir. Maksimum 30 yaşındaki insanlardan bahsediyoruz. Bizim o gencin derdiyle dertlenmemiz lazım gelir."

Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'a ziyaretin sonunda asaleti simgeleyen Devrek Bastonu ve Madenci Heykeli takdim edildi.

AK Parti’li Ecertaş’tan Gençlere “Sorumluluk” Çağrısı

AK Parti’li Ecertaş’tan Gençlere “Sorumluluk” Çağrısı

AK Parti’li Ecertaş’tan Gençlere “Sorumluluk” Çağrısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim