• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

AK Partili Ceylan’dan İHA’ya Ziyaret

AK Partili Ceylan’dan İHA’ya Ziyaret
AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye'nin gelişiminden rahatsız olanların, taşeron örgütlerle ülkenin önünü kesmeye çalışanların...

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye'nin gelişiminden rahatsız olanların, taşeron örgütlerle ülkenin önünü kesmeye çalışanların başarılı olamayacaklarını söyledi.

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İhlas Haber Ajansı Çorum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. AK Parti Merkez İlçe Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette milletvekili Ceylan, İHA Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ile görüştü.

Taşeron örgütlerin tek hedefinin ülkede güven, istikrar ve huzur ortamını baltalayarak, halkın moralini bozmak olduğunu dile getiren Ceylan, buna asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Artık Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını kaydeden Ceylan, "Türkiye kendi kararlarını artık kendi alıyor. Bölgede söz sahibi oldu. Gündemi belirlenen ülke yerine gündemi belirleyen ülke oldu. Bundan bir kısım çevreler rahatsız. Ekonomik alanda gelişmemizden rahatsızlar. Büyüme endeksinden rahatsızlar. Yeni yatırımlardan rahatsızlar. Bunlar taşeron ama hiçbir zaman birliğimizi, bütünlüğümüzü bozamayacaklar" dedi.

Suriye'de olan belli devletlerin terör örgütlerini kullanarak demokrasi getirmek adına orada kendilerine alan açmaya çalıştıklarına işaret eden Ceylan, "Suriye ile ilgili kırmızı çizgilerimiz belli. Sınırımızı korumak zorundayız. Hangi ülkeden gelirse gelsin tehdit gereğini yaparız. Fırat'ın batısına kim geçerse, geçtikleri anda gereken de yapılıyor. Kimse Türkiye'ye aba altından sopa göstererek taşeron örgütlerle moralini bozmaya kalmasın bunda başarılı olamaz" diye konuştu.

Ankara'daki hain saldırının ardından meclisteki siyasi partilerin terörü kınayan ortak bildiri hazırlarken HDP'nin buna imza atmadığının altını çizen Ceylan, HDP'li Demirtaş'ın twitterda yazdığı kınama mesajlarının bir anlam ifade etmediğini dile getirdi.

Günün bir ve beraber olma günü olduğunu dile getiren Ceylan, "İktidarıyla, muhalefeti ile birlik olma zamanı. Terörün sonu gelecek elbet. Kararlı mücadelemiz artarak devam edecek. Milletimiz dirayetli. Cumhurbaşkanımızla, başbakanımızla, parlamentomuzla bunun üstesinden geleceğiz. Türkiye'nin koşmasını kimse engelleyemeyecek. Ok yaydan çıktı. Sonuna kadar operasyonlar devam edecek. Aramıza nifak tohumları atılmasına izin vermeyelim. Birbirimizle olan hukuklarımızı güçlendirmeye devam edelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim