• BIST 9772.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

AK Partili Bilen’den Selendi Ziyareti

AK Partili Bilen’den Selendi Ziyareti
AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Selendi ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Selendi ilçesini ziyaret etti. Selendi'de partililere seslenen Milletvekili Bilen, "Yedi düvel bir olmuş saldırıyor. Bizde birlik olup dimdik ayakta duruyoruz. Yeter ki birliğimiz ve dirliğimiz bozulmasın." dedi.

Bir dizi ziyaret ve incelemeler yapmak için Selendi ilçesine giden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'i, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

Milletvekili Bilen, Selendi ziyaretinde ilk olarak eski belediye başkanlarından Mürsel Uçan'ı evinde ziyaret etti. Ziyarette torun sahibi olan Uçan'ı tebrik eden İsmail Bilen ardından parti binasına geçti. Burada partililer ile bir araya gelen İsmail Bilen, Selendi'ye yapılan yatırımları anlatarak, "Selendi'nin hükümetlerden 50 yıllık alacağı vardı. AK Parti İktidarı 50 yıllık alacaklarının yarısından fazlasını yaptı, yapmaya da devam ediyor. Barajlar, elektrik hatları, dere ıslah çalışmaları, çevre yolu, hastane binası, kapalı spor salonları, okullar ve buna benzer birçok eserler, AK Partinin 15 yıllık iktidarı döneminde yapıldı. Yeterli mi hayır. Yapılmayacak anlamına da gelmesin daha fazlasını yapacağız. Yeter ki bizler birlik olalım. Şu anda yedi düvel bir olmuş bizimle uğraşıyorlar, bunlara fırsat vermeyeceğiz. Bir ve diri olacağız. Çalışmalarımızı el birliği içinde yapacağız. 5 milletvekilimiz sizler için ne gerekiyorsa yapmak için gecesini gündüzüne katarak sizlerin yanında olmaya devam edecek. Bizde mesai kavramı yok gece olsa bile kapımız her zaman açık. Bizler 24 saat esaslı olarak çalışıyoruz." dedi.

Bilen parti binasından sonra Anadolu İmam Hatip Lisesine bağlı yapımına başlanan öğrenci yurdu inşaatını gezerek Okul Müdürü Mustafa Dede ve Müteahhit firma yetkilisinden bilgi aldı. İlçeye yapılan ve önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek olan yeni hastane binasını da gezen Bilen, Başhekim Tunay Ataman, İdari ve Mali İşler Müdürü Osman Tutar ve Başhemşire Emine Akarsu'dan bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'e hastane ve yurt binası ziyaretine Selendi Kaymakamı Hakan Güner de eşlik etti.

AK Partili Bilen’den Selendi Ziyareti

AK Partili Bilen’den Selendi Ziyareti

AK Partili Bilen’den Selendi Ziyareti

AK Partili Bilen’den Selendi Ziyareti

AK Partili Bilen’den Selendi Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim