• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

AK Partili Beyazıt, Terör Operasyonları Değerlendirdi

AK Partili Beyazıt, Terör Operasyonları Değerlendirdi
AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, terör operasyonlarını değerlendirerek "Bir terörist kalmayıncaya kadar terör ülke sınırlarını terk edinceye...

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, terör operasyonlarını değerlendirerek "Bir terörist kalmayıncaya kadar terör ülke sınırlarını terk edinceye kadar mücadele devam edecek" dedi.

Tokat'ta temaslarda bulunan AK Partili Beyazıt, basın mensupları ile bir araya geldi. TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda yaptıkları çalışmaları dile getiren Beyazıt, operasyonlara yönelik algı yönetimi yapılmaya çalışıldığını söyledi. HDP Milletvekillerinin terör yokmuş gibi sanki devlet olay çıkarıyormuş gibi bir mesajı insanlara algı yönetimi olarak vermeye gayret ifade eden Milletvekili Beyazıt, "Örgüt gelmiş evlere yerleşmiş. Sur dediğimiz yer Diyarbakır'ın içerisinde tarihi bir yer. Evlerin altına tüneller eşip, hendekler eşip patlayıcılarla doldurmuşlar. Şimdi siz geleceksiniz oraya o evin içerisindeki teröristi, o masum vatandaştan ayırarak etkisiz hale getireceksiniz. Orada Türk askerimiz Kürt vatandaşımızın da namusunu korumak, konut dokunulmazlığını korumak hürriyetini muhafaza etmek açısından ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar. Şimdi çıkıp yaralıları almıyorlar diyorlar. Ambulansları, hastaneleri, karne günü okulları tarıyorlar. Ondan sonra HDP'li bir vekil çıkıp devleti eleştirerek tersini söylüyor. Diyarbakır Sur'da Kurşunlu cami olarak tanımladığımız Paşa Camii benim Vakıflar Genel Müdürü olduğum dönemde onarılmıştı. Caminin içerisinde yangın çıkartıldığında bilgi aldım. O anda genel kurulda bu bilgileri aldığım sırada HDP'li milletvekili çıktı "yukarıdan bomba atıldı camiyi siz yaktınız" dedi. İnsanların bu tür söylemlere sabretmesi çok zor. Orada bir terörist kalmayıncaya kadar, terör ülke sınırlarını terk edinceye kadar mücadele devam edecek. Ama Allah muhafaza şehitlerimiz oluyor. Keşke olmasa birisinin burnu bile kanamasa. Şuanda PKK'nın terörü yaptığını, barış ortamını bozduğunu bu huzuru bozduğunu oranın halkı biliyor ve oradan kurtulmak istiyor. Yani halk devletin yanında, orada halk desteğini alamadılar" diye konuştu.

Tokat'ın mega projelerini önceliğe almak suretiyle uygulanmasını doğru bulduklarını ifade eden Yusuf Beyazıt, "Bu konuda ki gayretlerimizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Bir diğer konu ise iş adamlarımız esnaf ve sanatkarlarımızın desteklenmesi. Yatırım yapan insanların teşvik edilmesi, önlerindeki engellerin kaldırılmasının Tokatımız açısın hayırlara vesile olacağı kanısındayım. Bu anlamda iş adamlarımızla toplantılar düzenleyeceğiz ve çalışmaları takip edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ataocağı'nda düzenlenen basın toplantısında AK Partili Beyazıt'ın yanı sıra Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Cahit Atasever, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer katıldı.

AK Partili Beyazıt, Terör Operasyonları Değerlendirdi

AK Partili Beyazıt, Terör Operasyonları Değerlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim