• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

AK Partili Başkan Operasyon İçin Tarih Verdi

AK Partili Başkan Operasyon İçin Tarih Verdi
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Hakkari'de birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Yüksekova ilçesindeki operasyonların 10-15 gün içerisinde sona...

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Hakkari'de birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Yüksekova ilçesindeki operasyonların 10-15 gün içerisinde sona ereceğini söyledi.

AK Parti binasında partililerle bir araya gelen AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, burada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Torun, "Şunu bilmeniz gerekiyor ki bin yıldır bu Anadolu coğrafyası her zaman mazlumlara ve mağdurlara kucak açmış bir topraktır. Yine binlerce yıldır bu topraklar birilerinin gözünden her zaman elde edilmek istenilen bir toprak olmuştur. Bizleri bölmek ve parçalamak isteyenler her dönemde oldu. Ama milletimizin basireti, feraseti, birliği ve beraberliğimiz bugün olduğu gibi geçmiş tarihimizde de bölünme ve parçalanmaya izin vermeyeceğiz. Çünkü bizim ortak tarih ve kültürümüz var. 780 bin metrekarede kardeşliğimiz var ve en önemlisi bizim İslam kardeşliğimiz var. Biz şunu diyoruz; Bursa ne ise Hakkari odur, Hakkari ne ise Bursa ili odur. Biz bu coğrafyanın her toprağında kardeşçe yaşadık ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu konuda kimsenin gücü yetmedi ve bundan sonra da yetmeyecektir. Bu coğrafyada hiçbir zaman din, dil, ırk ayırımı yapılmamıştır" dedi.

YÜKSEKOVA'DAKİ OPERASYONLAR

Yüksekova ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve devam eden operasyonlara da değinen Torun, ilçedeki operasyonların halen devam ettiğini ifade ederek, "Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonlar inşallah 10-15 gün içerisinde sonuçlandırılacaktır. Türkiye'nin her noktasında huzur ve güven sağlanacaktır, yeter ki biz bir olalım ve beraber olalım. Bize düşen bu mücadeleyi sürdüren güvenlik güçlerimize yardımcı olmaktır. Güvenlik güçleri bizim milletimiz için toprak ve vatanımız için mücadele sergiliyor. Fedakarlık edip canlarını feda etmekten geri kalmıyorlar. Bu uğurda canlarını veren şehitlerin ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" diye konuştu.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, Hakkari'yi ziyaret eden Torun ve beraberindekilere teşekkür etti. Fırat, "Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi korusun. AK Parti bu halkın, bu ülkenin yeniden direniş umudu ve güçlenen mücadelesidir. Ecdadımızın duaları ile inşallah birlik ve beraberliğimiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Bursa İl Başkanı Torun, AK Parti Hakkari İl Başkanı Fırat'a bir plaket takdim etti.

AK Partili Başkan Operasyon İçin Tarih Verdi

AK Partili Başkan Operasyon İçin Tarih Verdi

AK Partili Başkan Operasyon İçin Tarih Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim