• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti’den Terör Mağdurlarına 1 Tır Yardım

AK Parti’den Terör Mağdurlarına 1 Tır Yardım
AK Parti Çorum İl Başkanlığınca, terör mağduru vatandaşlara dağıtılmak üzere toplanan 1 TIR yardım malzemesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun...

AK Parti Çorum İl Başkanlığınca, terör mağduru vatandaşlara dağıtılmak üzere toplanan 1 TIR yardım malzemesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katıldığı törenle Van'a uğurlandı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce başlatılan kampanya kapsamında hayırseverlerin yanı sıra sendika ve sivil toplum örgütlerinin desteğiyle toplanan giyecek, içecek, kırtasiye ve gıda malzemelerinden oluşan yardımların, terör mağduru vatandaşlara gönderilmesi için Hürriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Uğurlama törenine Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Vali Ahmet Kara, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve ile vatandaşlar katıldı

Türkiye'deki 78 milyonun kardeş ve tek millet olduğunu belirten Bakan Veysel Eroğlu, Çorum'dan Doğu ve Güney Doğu'daki terör mağduru vatandaşlara gönderilen yardımdan dolayı teşekkür etti. Bu tür yardımların kardeşlik bağlarının daha da kuvvetlenmesine vesile olduğunu dile getiren Bakan Eroğlu, "Bu bir hediyedir. Hediyeleşmek de sünnettir. Bu bakımdan hayırlı olur. Kardeşlerimizi unutmayacağız. 78 milyon kardeştir, tek bir millettir. Bugün milletin bir parçası diğer parçasına destek veriyor. Bayırbucak Türkmenlerine de her zaman destek veriyoruz, gönlümüz onlarla birlikte. İnşallah onlara zulmedenler perişan olurlar." dedi.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'nın koordinesinde toplanan yardımların Van'a gönderildiğini kaydederek, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından yapılan duadan sonra yardım malzemelerini taşıyan tır, Van'a gitmek üzere yola çıktı.

AK Parti’den Terör Mağdurlarına 1 Tır Yardım

AK Parti’den Terör Mağdurlarına 1 Tır Yardım

AK Parti’den Terör Mağdurlarına 1 Tır Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim