• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti’den Samsun TSO’ya Ziyaret

AK Parti’den Samsun TSO’ya Ziyaret
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetimi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı(TSO) ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetimi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı(TSO) ziyaret etti.

AK Parti İl Yönetimi, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleriyle sürdürdüğü istişare toplantısına Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'yla devam etti. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetim Kurulu üyelerinin yaptığı ziyarette, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Beytekin, Süleyman Hızır, Ayhan Çakır, Oğuzhan Serinkaya, Meclis Başkan Yardımcıları Aydın Özvatan ve Hüseyin Yalgın yer aldı.

GÖKSEL'DEN ORTAK AKIL VURGUSU

Şehrin ekonomik anlamda yaşanan gelişmeler üzerine görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Yönetim olarak tüm kurumlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız, Samsun'da ortak akılı kullanarak ne üretebiliriz, Samsun'a ne getirebiliriz ve ne elde edebiliriz. Bununla ilgili uzun zamandan beri çalışma içindeyiz. İlgili çalışmamıza 1.5 ay önce ilçelerimizden başladık ve devam ediyoruz. Yapacağımız çalışmayla Samsun'la ilgili detaylı bir kalkınma planı gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda da sizlerin katkılarını bekliyoruz. Samsun hepimizin. Biz burada yaşıyor, burada kazanıyor ve paramızı da burada harcıyoruz. Biz Samsunumuzu ne kadar yaşanabilir hale getirirsek bunun hepimizin faydasına olacağının bilincindeyiz. Samsun bir ticaret kenti. Sanayi de belki yeteri kadar büyüyemedik ama ticaretin karşılığında sanayimizi de büyütmemiz gerekiyor. Sanayiyi geliştirirken de ezbere işlerden çok reel işleri konuşmamız lazım. Var olanları da rehabilite etmemiz gerekiyor. Artık hedefsiz ve plansız bir şey olmuyor. Sonuç itibariyle Samsun olarak önümüze bir hedef koymamız ve bu hedef doğrultusunda da mücadelemizi yapmamız lazım. Onun için yaptığımız toplantıları önemsiyoruz. Yapılacak çalışma ve projeler noktasında da, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

MURZİOĞLU: "ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise iş dünyası adına beklentilerini Başkan Muharrem Göksel'le paylaştı. Konuşmasında seçimlerin geride kaldığını, artık ekonomiye ve yapısal reformlara odaklanılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Murzioğlu, "Ülkemiz yaklaşık son 1.5 yılda farklı seçim süreçleri geçirdi ve bu süreçte özellikle iş dünyasında mağduriyetler yaşandı. Kısır çekişmeler bir kenara bırakılmalı ve o kaybettiğimiz zamanı toparlamalıyız. Biz tüm partilerimize aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıktayız. Bizim ortak sevdamız ve davamız Samsun'u ve ülkemizi daha ilerilere taşımak. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da inşallah hep beraber kentimizin sorunlarını çözme noktasında birlikte olacağız. İlimizde sanayi altyapısı anlamında, ihracatımızın artması anlamında bazı gelişmelere ihtiyacımız var. Ülkemizin ve kentimizin 2023 hedeflerine ulaşması için kaybedecek vakti ve boşa harcayacak enerjisi yoktur. Bu sorunları inşallah el ele vererek hep beraber aşacağımıza inancım tam. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrimiz ve milletimiz için üzerimize düşen bir görev olduğu takdirde yapmaya hazırız. Sizin de belirttiğiniz gibi diyalog ve ortak akıl ile tüm meselelerin üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

AK Parti’den Samsun TSO’ya Ziyaret

AK Parti’den Samsun TSO’ya Ziyaret

AK Parti’den Samsun TSO’ya Ziyaret

AK Parti’den Samsun TSO’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim