• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti’den Memur-sen’e Ziyaret

AK Parti’den Memur-sen’e Ziyaret
AK Parti'den Memur-Sen'e nezaket ziyareti gerçekleştirildi. AK Parti Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin...

AK Parti'den Memur-Sen'e nezaket ziyareti gerçekleştirildi. AK Parti Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Başkanı Orhan Bulut, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ve parti yöneticileri Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette Memur-Sen İl Temsilcisi Nebi Gül ile birlikte diğer il temsilcileri hazır bulundu. Memur-Sen İl Temsilcisi Nebi Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek 1 Kasım seçimlerinde asılların görevini yaparak AK Parti'yi tek başına iktidara taşıdığını belirterek, " Halk istikrar dedi ve AK Parti'yi iktidara taşıdı." Artık sıranın AK Parti ve vekillerde olduğunu söyledi. Gül "1 Kasım seçimleri öncesi birlik dedik beraberlik dedik. Seçim sonrası ise hamd olsun ülkemiz adına gurur verici bir tablo ortaya çıktı. Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliği ve hizmet kollarımızla birlikte 1 Kasım seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere Erzincan'ımıza, siz değerli vekillere ve teşkilat yöneticilerine hayırlı olmasını diliyoruz. Yıllar sonra sağda bölünmüşlüğe son verildi ve bir bütünlük içerisinde 2 Milletvekili ile Erzincan TBMM'de temsil edilecek. Sayın Sebahattin Karakelle ile Av.Serkan Bayram'a ve Erzincan'mıza hayırlı olsun. Rabbimize şükürler olsun. Bizler niyeti, kültürü ve medeniyeti belli olan topluluklarız. Dolayısıyla burada birbirimizle her zaman yan yana gelip güç katmamız ve birbirimizi desteklememiz kadar doğal bir şey yoktur. Herkes kendi alanında birbirine iyi niyetle yardımcı olma konusunda hassasiyet gösterirse, bundan sonraki zaman dilimi içerisindeki çalışmalarımız daha büyük bir sinerjiye dönüşecektir. Bu yaklaşımlar da, dünya milletlerine önderlik edebilecek yapıları bu bünyeden tekrar doğuracaktır. Milletimiz, 1 Kasım seçimiyle; 7 Haziran'da gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarından ders çıkararak, seçenek ve çözüm üretme mevziisi olarak görülmesi gereken siyaset kurumunun değersizleştirilmesine, milletin ve devletin iç ve dış aktörlerce vesayet çemberine alınmasına, milli iradenin berhava edilmesine izin vermemiş, izin vermeyeceğini ilan etmiştir. 1 Kasım seçim sonuçları, sonuçlara sevinen ve üzülenler kendi değerlendirmelerini ve bu değerlendirmelere dayalı karar ve uygulamalarını siyasetin kendi kuralları içerisinde hayata geçirecektir. Bu noktada, her siyasi parti kendi iç dinamikleri ile birlikte milletin seçim sonucuyla verdiği mesajı da dikkate almak, yarına dair siyaset stratejisini, siyasi söylem ve eylemlerini, merkezinde millet ve iradesinin olduğu bir kurguyla belirlemek sorumluluğuyla hareket etmelidir. Çıkan sonuç bizim açımızdan sevindirici." Dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle Memur-Sen'in ülkede 13 yıldır süre gelen istikrarlı ve güvenli ortamın bozulmaması ve istikrarın sürmesi için verdiği desteği unutmalarının mümkün olmadığını vurgularken, tüm sendika başkanlarına ve yöneticilerine 1 Kasım zaferinde gösterdikleri destek ve ortaya koydukları katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür etti. Karakelle, elde edilen seçim zaferinde topluma önderlikler eden sivil toplum kuruluşlarının da açık desteklerini deklare etmesinin de katkısının büyük olduğunu vurguladı. Karakelle "Memur-Sen kurulduğu günden beri ülkenin ali menfaatleri için mücadele etti. Memur-Sen'in memleketin menfaatine olan her konuda sağlam durduğunu, kamuoyunu bilgilendirdiğini ve gerçek bir sivil toplum örgütü görevini fazlasıyla yerine getirdiği inancındayım. O konuda sizlere müteşekkiriz. Hepinizden Allah razı olsun. Çünkü ülkenin, ümmetin menfaatine olan her işte birlik beraberliğin olması, ortak aklın yürümesi bu ülkenin geleceği açısından büyük önem arz ediyor. Bunlar geçmişte farklı şekilde tezahür ediyor ve ülkenin hiç hayrına olmuyordu. Geçmişte hep birlikte bunları yaşadık. Ama bugün bu güzelliklerin olması, ortak yürüyüşün oluşması bizlere güç veriyor . Memur-Sen sadece ülkenin değil ümmetin davasını düşünen ülkemizin güzide bir sendikasıdır. Memur-Sen gibi öncü kuruluşları, her zaman 30-40 yılık mücadelenin içerisinden gelen bir toplumsal hareket olarak düşünmeliyiz. AK Parti bu tip sosyal yapılarla kendisini daha güçlü hissediyor. Bu güne kadar gerek kutsal meselelerde, gerekse bölgesel ve yerel meselelerde Memur-Sen'in aktivitesini çok yakından takip ediyoruz. Tüm meselelere duyarlığını, hassasiyetini özellikle temel insan hakları başta olmak üzere bulunduğu alanlara dönük olarak hem Erzincan'ın hem de Türkiye'nin kalkınması, sorunların çözülmesi noktasında çok ciddi teşhisleri, önerileri var. Bundan dolayı Memur-Sen başkanı ve tüm kollarındaki temsilcilerine, başkanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

STK'LARI ÖNEMSİYORUZ

AK Parti Erzincan Milletvekili Av.Serkan Bayram, sivil toplum örgütleri ile istişare içerisinde olacaklarını dile getirdi. Milletvekili Av.Serkan Bayram açıklamasına sivil toplum örgütlerinin demokrasideki önemine değinerek başladı. Bayram "STK'ları önemsiyoruz" dedi. AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram yapılacak yatırımların devam edeceğini söyledi. İş adamlarıyla ve STK'lar ile görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Bayram, seçim sürecinde ne konuştularsa onları yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti. Bayram son olarak "Biz bu şehri yönetirken STK'larla, işadamlarıyla ve basınla birlikte yöneteceğimizi seçim zamanı söylemiştik. Eksik gördüğünüz konularda eleştiri yapmak sizlerin en doğal hakkınız. Ama haksız da eleştiri yapmayınız. Haklı eleştiri olduğunda biz kendimizi düzeltiriz. Haksız eleştiri yaptığımız zaman artık eleştiri belli bir noktadan sonra eleştiri olmaktan çıkıyor. Nerde ne kadar Erzincanlı dernek varsa hepsini ziyaret ederek köprü vazifesi kuracağız. Cumhuriyetin 100. Yılına marka şehir olmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim