• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti’den "Kardeşim Birlikteyiz" Projesi

AK Parti’den "Kardeşim Birlikteyiz" Projesi
AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ile beraberindeki üyeleri,"Kardeşim birlikteyiz" projesi kapsamında AK Parti Muradiye Gençlik...

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ile beraberindeki üyeleri,"Kardeşim birlikteyiz" projesi kapsamında AK Parti Muradiye Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldiler.

AK Parti Muradiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay ile parti binasında bir araya gelen AK Parti Bursa İl Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ile beraberindeki üyeleri, Kaymakam Mehmet Fatih Çelik'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Çelikel ile bir süre sohbet eden Bursalı misafirler, Kaymakam Çelikel'e Bursa Büyükşehir Belediyesi simgeli bir atkı ve değişik hediyeler takdim ettiler. Kaymakam Mehmet Fatih Çelikel; "İlçeyi ziyaret eden ve kardeş ilçe olarak belirlenen birlikteliklerinin hayırlı ve ilçeye fayda getirmesini temenni etti.

Daha sonra Muradiye Balık Bendini gezen misafirlere ilçe başkanı Selçuk Yay tarafından yemek verildi. Yemeğe Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanlığında görevli Merve Aslaner'de katıldı. Balık bendinden sonra Muradiye Şelalesi'ne geçen Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Merve Aslaner, AK Parti Bursa Gençlik Kolları başkanı ile beraberindeki üyeler, şelalede hatıra fotoğraf çektirdiler. Şelaleden ayrılan heyet, daha sonra AK Parti İlçe Parti bürosuna geçtiler. Burada AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan hizmetlerle ilgili bir görsel sunumu yapıldı. İlçenin eksiklikleri ve ivedi olarak gereken hizmetlerin yapılması için kendilerine destek çıkmalarını istendi. Görsel sunumu çok beğenen ve takdir eden Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Merve Aslaner eksiklikleri de bir an önce tamamlanması için genel merkeze bilgi vereceğini belirtti. Merve Aslaner; "Kardeşim Birlikteyiz" projesi Kapsamında bu bölgeden ve batı illerinden seçtiğimiz 10 kardeş iller olarak belirledik. Van'ın kardeşi Bursa oldu. Geçen hafta Bursa'daydık, Van'a geleceğimiz için çok heyecanlıydık. Çok şükür nasip oldu geldik. Buradaki kardeşlerimizi tanıdık, iyi ki gelmişiz. Başkanın yaptığı sunumda ihtiyaçlarınızı anladık tepkilerinizde haklısınız. Bu aslında sadece buranın değil tüm il ve ilçelerin sorunudur. Gençliğimizi desteklememiz gereken hususlardır. Bunlardan ilki iş, gençlik merkezi, gençlerimizin vakitlerini güzel ve faydalı yerlerde geçirmeleri gerekli. Özellikle bu coğrafya için çok önemli. Buralarda spor faaliyetleri, okuma ve ilim faaliyetleri, bunlar çok önemlidir. İnşallah biz Ankara'ya döner dönmez Gençlik Spor Bakanımızı ziyaret edeceğiz. Bu spor salonuyla birlikte gençlik merkezi, bunları da Bursa ilimiz le birlikte üstesinden geleceğiz. Çünkü Bursa her konuda bize destek verebilecek en büyük illerimizden biridir. Sağ olsunlar Van'a kardeş olmaları konusunda bizleri kırmadılar. Bu çalışmalarımızla Van'ın kaderini değiştireceğiz. Bursa her konuda yardım sever bir ilimizdir kendilerine Genel Merkezimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bir süre ilçe ve gençlik hakkında müşavere eden başkanlar ve üyeleri ilçeden ayrıldı.

AK Parti’den "Kardeşim Birlikteyiz" Projesi

AK Parti’den "Kardeşim Birlikteyiz" Projesi

AK Parti’den "Kardeşim Birlikteyiz" Projesi

AK Parti’den "Kardeşim Birlikteyiz" Projesi

AK Parti’den "Kardeşim Birlikteyiz" Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim