• BIST 9715
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

AK Parti’den Kanserde Erken Teşhis Farkındalığı

AK Parti’den Kanserde Erken Teşhis Farkındalığı
AK Parti Düzce İl Başkanlığı ile Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliği ile parti il...

AK Parti Düzce İl Başkanlığı ile Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliği ile parti il binasında kadın ve erkeklere kanser taraması yapıldı.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde KETEM ile işbirliği yaparak parti il binasında Düzcelilere kanser taraması gerçekleştirdi. 30 yaş üstü kadınlar ile 50 yaş üstü erkeklere yönelik program kapsamında konusunda uzman doktorlar taramalarını gerçekleştirdi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Partinin sağlıkta devrim niteliğindeki uygulamaları hayata geçirdiğini ve sağlığın en önemli yatırım olduğuna dikkat çekti. Keskin, "AK Parti Hükümetleri olarak sağlıkta devrim yaptık. Hastane kuyruklarından eczane sıkıntısına kadar birçok vatandaşımıza zulüm olan uygulamaları kaldırdık. Şu anda vatandaşlarımız istedikleri hastanelerde tedavilerini olabilir ve ilaçlarını beklemeden alabiliyor" dedi.

AK Partinin her zaman vatandaşların yanında olduğunu kaydeden İl Başkanı Hikmet Keskin, "Bugün de KETEM işbirliği ile parti il binamızda konusunda uzman doktorlar kanser taraması yapacak. Vatandaşlarımızın sağlığını düşünen bir siyasi parti olarak böyle bir programa dahil olmak bizi memnun etmiştir. Biliyorsunuz kanser vakaları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her geçen gün artmakta ve erkek teşhis de kanserin tedavisinde çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Parti il binamızda 30 yaş üstü bayanlar ve 50 yaş üstü erkeklere yönelik kanser erken teşhisi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın bu erkek teşhis programına dahil olmasını duyurduk. Çünkü erken teşhis can kurtarır. Bu vesile ile bu programı hazırlayan Kadın Kollarımıza ve Kent Konseyindeki Gönüllü kadınlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

AK Parti’den Kanserde Erken Teşhis Farkındalığı

AK Parti’den Kanserde Erken Teşhis Farkındalığı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim