• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

AK Parti’den CHP’ye TRT Tepkisi

AK Parti’den CHP’ye TRT Tepkisi
AK Parti Ordu İl başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Zavalsız, TRT'ye baskın düzenleyen CHP milletvekillerini ve sergiledikleri tavırları...

AK Parti Ordu İl başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Zavalsız, TRT'ye baskın düzenleyen CHP milletvekillerini ve sergiledikleri tavırları esefle karşıladıklarını açıkladı.

Zavalsız yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Levent Gök'ün aralarında CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun'un da bulunduğu beraberindeki bir grup milletvekilinin TRT Genel Müdürü'nün makamını izinsiz olarak basarak kaba kuvvet ve tehditlerde bulunmalarının "siyasi barbarlık" olduğunu savundu.

Yaşanan olayın yeni Türkiye vizyonuna yakışmayan bir tavır ve davranış olduğunu belirten Faruk Zavalsız, "Eski Türkiye özlemi CHP'nin zaten genel yapısında vardır. Bugün 70 yaşı ve üzerinde olan herkes bilir ki, tek parti zihniyeti, milli şeflik dönemi, bu milletin kutsal değerlerinin hiçe sayıldığı, ayaklar altına alındığı dönemlerdir. Biz kimsenin veya bir diğer partinin amirliğine soyunmuyoruz. Ancak, CHP neden 65 yılda darbe dönemleri veya bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar iktidar veya iktidar ortağı olamadım diye kendini sorgulamalıdır" dedi.

"CHP'NİN TUTUMU BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE DARBEDİR"

Zavalsız, şöyle devam etti: "Basın ve medya özgürlüğünden dem vuran CHP'nin bir genel Başkan Yardımcısı çıkar, beğenmedikleri medya organlarına seçim sabahı el koyacaklarını söyler, bir grup başkan vekili kanal basar. Basın özgürlüğünden anladıkları şey devletin bir kurumunu basıp, Genel Müdür'ün odasını işgal etmek midir ? Beyefendi ben milletin vekiliyim istediğim gibi davranırım. Millet böyle mi yetki verdi? TRT Türk'te CHP'nin Atatürk'e hakaret edildiğini iddia ettiği yayında Atatürk'ün adı geçmiyor bile. Sadece tarihin bir dönemine vurgu yapılıyor. CHP heyetinin gösterdiği bu tavır, normal eleştiri sınırlarının çok ötesinde saygısızca bir tavırdır, CHP'li dostlarımıza tavsiyemiz kendinize gelin, milletin değerleri ile oynamayın, milletle barışık olun, bu millet kendisine yapılan iyiliği de, zulmü de asla unutmaz. 11 seçimdir AK Parti'yi birinci yapan milletin kendisidir. CHP bu tutumları yüzünden 65 yıldır iktidar olamıyor. Devam ederlerse sanırız bir 65 yıl daha bekleyeceklerdir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim