• BIST 8840.69
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3379
  • Euro 35.0999
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Ak Parti’den Belediye Başkanı Fadıloğlu’na ziyaret

Ak Parti’den Belediye Başkanı Fadıloğlu’na ziyaret
AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, yeni yönetimiyle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, yeni yönetimiyle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, yeni yönetime görevinde başarı diledi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kongrede AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na seçilen Mehmet Yılmaz ve yeni yönetimi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, yeni yönetime başarı temennisinde bulundu.

"Ben demeden biz diyorsak, başarı vardır"

İlçe teşkilatının yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Bizim ayrımız gayrımız yoktur. Bu davanın kurulduğu günden bugüne emek veren tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Zaten dava bilincini unutursak, biz de bu işin içerisinde eriyip gideriz. Bu tür yerler makam ve mevki yerleri değil, millete hizmet etme yerleridir. Ben demeden biz diyorsak, başarı vardır, ümmet diyebiliyorsak başarı vardır. Sorumluluk alanlarımız farklı olsa da bir tek sorumluluğumuz var, o da bu millete hizmet etmek. Bizler belediye nezdinde, sizler teşkilat nezdinde hizmet edeceksiniz. Biz de teşkilat içerisinden gelen bireyler olarak şu an görevimizin başındayız. Bundan dolayı bizim başarımız teşkilatın başarısıdır, teşkilatımızın başarısı da Genel Başkanımızın başarısıdır. İlçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum, bundan sonraki dönem çalışmalarında başarılar diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum" dedi.

"İlçeyi daha ileriye götüreceğiz"

Ziyarette konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ise, "Biz, AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı olarak kadın kolları üyelerimiz, gençlik kolları üyelerimiz, mahalle temsilcilerimizle birlikte Belediye Başkanımız, Belediye yönetimiyle çok güzel ve uyumlu bir çalışma sergileyeceğimize inanıyorum. Çünkü bizim davamız bir, yolumuz bir, amacımız bir. Bu noktada bizim ayrılığa düşeceğimiz hiçbir noktamız yoktur. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız sürece Şehitkamil ilçesini daha ileriye götüreceğimize inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize emrettiği gibi teşkilatçılık anlayışını inşallah Şehitkamil bölgesine yerleştireceğiz. Ben bu noktada şimdiye kadar emeği geçen bütün ilçe başkanlarımıza, görevi teslim aldığımız Halil Uğur Başkanımıza ve ekibine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler de inşallah bundan sonraki süreçte elimizden gelen gayretin daha da fazlasını göstereceğiz. Ben bugün bizleri kabul eden ve ağırlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na, Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve yeni yönetimiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim