• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

AK Parti’den Başkan Güler’e Tebrik Ziyareti

AK Parti’den Başkan Güler’e Tebrik Ziyareti
AK Parti İlçe Teşkilatı, İçme Suyu ve Atık Su Arıtma Tesisi projeleriyle 2 dalda ödül olarak yılın başarılı belediye başkanı seçilen Tavşanlı...

AK Parti İlçe Teşkilatı, İçme Suyu ve Atık Su Arıtma Tesisi projeleriyle 2 dalda ödül olarak yılın başarılı belediye başkanı seçilen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Mustafa Güler, kendisini tebrik için gelen AK Parti'lilere "Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım" temennisinde bulundu.

AK Parti'nin Tavşanlı'da güçlü bir dönem yaşadığını ifade eden Başkan Güler, "Bu dönemde Tavşanlı hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektedir. Bu güçlü yapının devam etmesi Tavşanlı için önemli bir kazanım olacaktır. Kayseri'de 2 projemize birden aldığımız ödül hepimizin başarısıdır. Bizim için ödüllendirilmek, sahneye çıkıp konuşma yapmak çok bir şey ifade etmiyor. Ama orada yılın belediye başkanı olarak bulunmak hem Tavşanlı'mızın ismini duyurmak açısından hem de Belediyemizin diğer belediyelerin yanında ön plana çıkmış olması yönünden önemlidir. Burada şunu ifade etmek istiyorum ki, merkezi hükümet de Tavşanlı ve Kütahya'ya ayrı bir önem vermektedir. Bizim 2 projemizin maliyeti oradaki tüm belediyelerin projelerinin toplam maliyetine denk gelmektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bugünkü Başbakanımız Ahmet Davutoğlu döneminde gündeme gelen; fahri hemşehrimiz Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız'ın yakın ilgi ve alakalarıyla ihalesi tamamlanan içme suyu projemiz bizim için büyük bir hayır dua vesilesi olacaktır. Bu duadan inşallah hep birlikte nasibimizi alacağız. Bizler önümüzdeki dönemde de yeni projelerimizle bu ödüllere talibiz. Eğer tesis edilen birlik ve beraberliğimiz bozulmazsa ilçemiz daha çok büyük kazanımlar elde edecektir. Ziyaretimize geldiğiniz için tüm AK Parti ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ise, Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Tavşanlı'nın büyüme ve gelişme kaydettiğini söyleyerek, "Belediyemizin bu başarıları hem başkanımız Mustafa Güler hem de Belediye personelinin yanında genel siyasetin de başarısıdır. Bizler daima işbirliği konusunda Belediyemiz ile iç içe olduk. AK Parti Hükümetimizin Tavşanlı'ya verdiği önem ortadadır. İnşallah Tavşanlı'mız daha nice büyük projeler ile tanışacak ve hızlı gelişme sürecini sürdürecektir. Belediye Başkanımız Mustafa Güler'i ilçeye kazandırdığı projeler ve aldığı ödüller dolayısıyla tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.(EFE)

AK Parti’den Başkan Güler’e Tebrik Ziyareti

AK Parti’den Başkan Güler’e Tebrik Ziyareti

AK Parti’den Başkan Güler’e Tebrik Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim