• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

AK Parti’de Toplantı

AK Parti’de Toplantı
AK Parti Trabzon Tanıtım Medya Başkanları ve Yerel Yönetimler Başkanları toplantısı İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

AK Parti Trabzon Tanıtım Medya Başkanları ve Yerel Yönetimler Başkanları toplantısı İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı İrfan Çelik, İl Kadın Kolları Tanıtım Medya ve Yerel Yönetimler Başkanı, İl Gençlik Kolları Tanıtım Medya ve Yerel Yönetimler Başkanı ile birlikte İlçe Tanıtım Medya ve Yerel Yönetimler Başkanları katıldı. Toplantıda Tanıtım Medya ve Yerel Yönetimler birimlerinin yaptığı ve yapacak olduğu çalışmalar ele alındı.

HER İKİ MECRADA ÖNEMLİ

Tanıtım Medya birimi olarak basında etkin ve aktif olduklarının altını çizen Arzu Yalçınalp, "İlçe Tanıtım Medya Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İl ve İlçe düzeyinde yapmış olduğumuz organizasyonları ve toplantıları medyayla paylaşımında ve takibinde gayet iyiyiz. Medyada olduğumuz gibi yaşamımızın içinde olan sosyal medyada da aktif olmamız Trabzon teşkilatları adına önemlidir. Sosyal Medyada Genel Merkezin yönettiği hesapları takip ederek ve organize olarak hareket etmemiz çok önemlidir. Seçim dönemlerinde olduğu gibi seçim sonrasında da bu her iki mecrayı kullanımda özen göstermeye devam ediyoruz" dedi.

PROJELER TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR

İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı İrfan Çelik de

teşkilatların ve belediyelerin istişare içinde olduklarını dikkat çekerek "Yerel Yönetimler birimi olarak Belediye Başkanlarımızla ve Belediye Meclis Üyelerimizle her zaman iletişim ve istişare halindeyiz. Birlikte hareket ediyor ve birlikte güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. Basından da takip edildiği üzere birçok ilçemizde birçok proje adım adım yerine getirilmeye devam ediyor. Biz yerel yönetimler olarak ne kadar iş yaparsak bu işin reklamı ve kamuoyuna aktarımını da burada özellikle belirtmek istiyorum Medya Tanıtım birimimizle iletişim halinde yapıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti’de Toplantı

AK Parti’de Toplantı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim