• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

AK Parti Yozgat İl Teşkilatından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

AK Parti Yozgat İl Teşkilatından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu
AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın da aralarında bulunduğu 100 kişilik bir grup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a...

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın da aralarında bulunduğu 100 kişilik bir grup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yozgat Adliyesi önünde bir açıklama yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, son dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hakaret içeren açıklamalarına ilişkin, savcılığa suç duyurusunda bulunmak için Yozgat adliyesine geldiklerini söyledi.

Geçmişte kendilerine oy vermeyen seçmenlere hakaret eden zihniyetin temsilcisi bugün bir yöntem değiştirdiğini bir değişime gittiğini vurgulayan Lekesiz, "Bu değişimde değişen tek şey kendilerine oy veren seçmene değil o seçmenlerin oy verdiği kişilere hakarete yöneldi. Bu ülkenin en üst düzey yöneticisi konumunda bulunan ve halkımızın yüzde 52'sinin oyunu almak suretiyle cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsını hedef alan, kişiliğini hedef alan hakarette bulunmaktalar. Bizde bu münasebetle Yozgatlılar olarak buna tepkimizi göstermek adına Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığına Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Yozgatlılar seçimde cumhurbaşkanımıza verdikleri desteğin arkasındalar. Kendilerinin oy verdiği cumhurbaşkanına kimseye hakaret ettirme hakkını vermeyeceklerdir, cumhurbaşkanına sahip çıkacaklardır" dedi.

Şikayet dilekçesi bugün Yozgat'ta bütün ilçelerde savcılıklara iletildiğine değinen Lekesiz, " Bundan sonraki günlerde de yine vatandaşlarımız, bu duyarlılığa sahip kardeşlerimizden bu manada Kemal Kılıçdaroğlu'na suç duyurusunda bulunmaya devam edeceklerdir. Bugün burada yüzün üzerinde vatandaşımız var ilçelerimizde de 30'ar 40'ar kişilik gruplar halinde savcılığa şikayette bulunuldu" şeklinde konuştu.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

AK Parti Yozgat İl Teşkilatından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim