• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz:

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz:
AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat'a en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat'a en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Harun Lekesiz, başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, milletvekilleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkanları ve parti teşkilatları olarak Yozgat'a en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. AK Parti iktidarıyla bütün ülkenin geliştiğini, bununla birlikte Yozgat'ın da geliştiğini ifade eden Lekesiz, "AK Parti iktidarı döneminde Yozgat'a yapılan hizmetler katlayarak artmıştır. Başta sağlık, milli eğitim, ulaşımda çok büyük gelişmeler yaşanmıştır, ve halen çok sayıda yatırımlar devam etmektedir" dedi.

Yozgat'ın sağlıkta çok büyük bir ivme yakaladığını ve bunu da devam ettireceğini vurgulayan Lekesiz, "Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemiz, gelişimini hızlı bir şekilde sürdürüyor. İnşallah Tıp Fakültemiz ve 200 yataklı hastanemiz de hizmete girmesi şehrimize çok büyük bir kazanç sağlayacaktır. Bunun yanında 475 yataklı şehir hastanemizin inşaatı hızla sürüyor. Yine Sorgun ilçe devlet hastanesi tamamlanmak üzere, diğer ilçelerimizin tamamına yakınına hastaneler yapılarak vatandaşımıza yerinde sağlık hizmeti sunulmaktadır" diye konuştu.

Eğitim yatırımlarının çok önemli olduğuna değinen Lekesiz, yeni yapılan okullarla birlikte eğitimde fiziki şartların çok iyi bir duruma geldiğini ve halen yatırımların sürdüğünü ifade etti.

Ulaşımda Hızlı Tren inşaatının Yozgat'ta çok iyi bir şekilde ilerlediği vurgulayan Lekesiz, "Önümüzdeki haftalarda Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım ilimizi ziyaret edecek, hızlı trende en uzun tünele sahip ilimizdeki tünelin açılışı yapılacak. Havaalanı Konusunda çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz ay ilimizi ziyaret eden Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz, havaalanı için tahsis edilen arazide incelemelerde bulundu ve bu konuda çalışmalar sürüyor" şeklinde konuştu.

Yozgat'a planlanan yatırımların tamamlanmasıyla birlikte şehrin ekonomik ve sosyal yönden hızlı bir gelişim trendi yakalayacağını vurgulayan Lekesiz, "475 Yataklı Şehir hastanesinde 2 bin kişi istihdam edilecek. Bunun yanında Diyanet Eğitim Merkezimiz tamamlandığında yine buraya il dışında diyanet görevlileri eğitime alınacak, adalet eğitim merkezim inşallah başlayacak, Adli Tıp kurumu inşaatımız sürüyor. Yeni cezaevi tamamlandığında yine burada da binlerce insanımız istihdam edilecektir. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu teşvikleriyle yapılmakta olan onlarca proje hayata geçirildiğinde yine hem istihdam yönünden hem de ekonomi açısından ilimize çok büyük fayda sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Milletvekilleri, parti teşkilat üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri her zaman birlik beraberlik içerisinde öncelik Yozgat olmak üzere çalıştıklarını vurgulayan Lekesiz, amaçlarının Yozgat'ın gelişim ve kalkınmasına katkı sağlamak, Yozgat halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim