• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti Viranşehir Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Viranşehir Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatı Mart ayı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatı Mart ayı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Bahçelievler Mahallesinde yeni yapılan Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Gültekin, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti Viranşehir ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantı bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım yaptı. Türkiye'nin bugün hiç olmadığı kadar güçlü ve uluslar arası arenada söz sahibi olduğunu belirten Yıldırım, "Fakat Türkiye'nin bu büyümesi ve dik duruşu bazı kesimleri rahatsız etmektedir. Dışarıdaki güçler birlik ve beraberliğimize darbe vurmak, içeride ise bizi birbirimize kırdırtmak adına Ülkeyi yangın yerine çevirmek için çaba sarf ediyorlar. Bizim şiarımız da biz bir olacağız, beraber olacağız. Birlik beraberlik ve kardeşliğimizi daha pekiştirerek mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Yıldırım'ın konuşmasından sonra Sosyal İşler Başkanı Tahsin Yolcu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilici ve Gençlik Kolları Başkanı Garip Köroğlu'da birer selamlama konuşması yaptı.

Ardından kürsüye çıkan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, hükumetleri döneminde yapılan çalışmaları anlattı. Viranşehir halkının AK Parti döneminde yapılan hizmetlere şahit olduğunu ifade eden Akyürek, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu kendilerinin de halkın hizmetkarı olduğunu söyledi.

Akyürek, toplantının ardından TPS Performans sisteminde 919 ilçe arasında Türkiye Birincisi olan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Garip Köroğlu'na plaket takdim etti.

AK Parti Viranşehir Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Viranşehir Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Viranşehir Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim