• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti Uşak 2015’in Son İl Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Uşak 2015’in Son İl Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi
AK Parti Uşak İl Teşkilatı'nın 2015'in son İl Danışma Meclisi Toplantısını Atatürk Kültür Merkezinden gerçekleştirdi.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı'nın 2015'in son İl Danışma Meclisi Toplantısını Atatürk Kültür Merkezinden gerçekleştirdi.

Meclis toplantısında açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Servet Kuş, muhalefetin ülke bütünlüğü ve birliğine yönelik tutumlarını eleştirerek, "Allah'a şükürler olsun ki, sizin gibi çalışkan, azimli ve milletini düşünen AK Partili ağabeylerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizle el ele ve gönül gönüleyiz. Teşkilatlarımız var olduğu müddetçe, hiçbir iç ve dış mihrak devletimize zarar veremez" dedi. AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Aralık ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nı, Atatürk Kültür Merkezi'nde partililerin katılımıyla gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Milletvekili Alim Tunç, Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, ilçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatı üyelerinin yer aldığı toplantının divan başkanlığını Ali Kumaş üstlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Servet Kuş, 2015 yılının siyasi belirsizliklerle geçmesine rağmen, ülke ekonomisinin ayakta olduğunu dile getirdi.

HAİNLİK DE TEKERRÜRDEN İBARETMİŞ

"1 Kasım seçimlerinin ardından gördük ki, sadece tarihin değil hainlik de tekerrürden ibaretmiş" diyen Servet Kuş, şöyle devam etti: "Seçimin bitti ve bir süre sus pus olan muhalefet, hava sahamızı işgal eden, açık açık "Ben Türkiye'yi takmam- kale almam" diyen Rusya'ya çanak tutmaya başladı. Maalesef Türkiye partisi olamayan HDP, Rusya'nın Türk vatandaşlarımızı sınır dışı ettiği şu günlerde, Moskova'ya parti binası açmaya hazırlanıyor. HDP'nin eşbaşkanı olduğunu söyleyen şahıs, uçak düşürülmeden önce, niye düşürmüyorsunuz Rusya'dan korkuyorsunuz diyordu, uçak düşürüldü bu sefer de "ben olsam düşürmezdim" diyor ve hiç yüzü dahi kızarmıyor. CHP Genel Başkanı da HDP'nin Moskava eşbaşkanını aratmıyor. Önemli ve milli bir meselede dahi siyaseti sulandırıyor. Rusya ve Suriye melesine, Türkiyeli gibi değil de sanki onlardan biriymiş gibi bakıyor. Siyasette muhalefet partisinin iktidarı eleştirmesi normal diyoruz, fakat bizdeki muhalefet iktidara değil millete ve devlete düşmanlığa dönüşmüş durumda. CHP'li bir milletvekili "Türkiye İran'la savaşsa İran'ı desteklerim" sözünü hiç utanmadan ve sıkılmadan söyleyebiliyorsa, burada bir sıkıntı vardır. Hangi parti ve ideolojiden olursa olsun, insan kendi ülkesine düşman olabilir mi? Bize olan düşmanlığınızı anlıyoruz, peki sizi o makama getiren Türk milletine karşı neden düşmanlık besliyorsunuz? Gönül isterdi ki muhalefet partileri, gelsinler böylesine önemli ve Türkiye'nin itibarını korumaya yönelik milli bir tutumda, ortak irade göstersinler".

HERKES OLUP BİTENLERİN FARKINDA

Türk milletinin ülke üzerinde oynanan bütün oyunların farkında olduğunu ifade eden Servet Kuş, "Milletimiz sadece Türkiye'de değil, dünyada olan bitenin farkındadır ve 1 Kasım'da haince siyaset yapanları sandığa gömmesi de bunun yansımalarından sadece biridir. Allah'a şükürler olsun ki, ülkemizi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğindeki ak kadroları oluşturan sağduyulu, cesur ve kararlı isimler yönetiyor. Allah'a şükürler olsun ki, sizin gibi çalışkan, azimli ve milletini düşünen AK Partili ağabeylerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizle el ele ve gönül gönüleyiz. Teşkilatlarımız var olduğu müddetçe, hiçbir iç ve dış mihrak devletimize zarar veremez" dedi.

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINI HERKESE ANLATIN

Servet Kuş'un konuşmasının ardından belediye faaliyetleri hakkında bilgi veren Uşak Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, "Belediye olarak bu yıl çok önemli çalışmalar yaptık. Bir çok sözümüzü yerine getirdik ve kent içi yollarda büyük ve önemli bir dönüşüme imza attık. Yaptığımız çok iş var, bunları sadece biz değil, çok değerli AK Partili kardeşlerimizin de halkımıza anlatması gerekiyor. 2015'i belediyecilik açısından verimli geçirdik ve 2016'da hizmetlerimizi daha da katlayacağız" diye konuştu. AK Parti Uşak Milletvekili Dr. Alim Tunç da teşkilat mensuplarının sürekli seçim olacakmış gibi faaliyetlerini devam ettirmelerini istedi. Tunç, "Her gün bir esnafın veya bir vatandaşın çayını için ve onların dertlerini dinleyin. AK Parti'nin faaliyetlerini anlatın ve 2019'da sesimizin daha gür olmasını sağlayalım" şeklinde konuştu. Öte yandan 2015 yılının son İl Danışma Meclisi toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

AK Parti Uşak 2015’in Son İl Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Uşak 2015’in Son İl Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim