• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, Başkan Genç İle Görüştü

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, Başkan Genç İle Görüştü
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.

Başkan Genç ile bir süre sohbet eden Revi, Trabzon'a yapılacak projeler ve yatırımlar için istişarelerde bulundu. AK Parti'nin seçim beyannamesinde taahhüt ettiği projeleri hayata geçirilmesinin son derece önemli olduğunu belirten Başkan Genç, Trabzon'u geleceğe taşımak ve bu projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için hep birlikte lobi faaliyetlerinde bulunulması gerektiğini söyledi.

Trabzon kökenli birçok bakanın ve milletvekilinin olmasının sözü edilen projelerin hayata geçirilmesinde ciddi bir avantaj niteliğinde olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Muhalefetiyle, iktidarıyla bütün bir şehir el ele vererek şehrimizi kalkındırmak ve geleceğe taşımak için elimizden gelen bütün çabayı göstermeliyiz. Bu şehir hepimizin. Şehrimizin bütün dinamiklerini harekete geçirip Trabzon'umuzu daha ileri noktalara taşımak için çalışacağız. AK Parti'nin 15 yılda Trabzon'a ciddi yatırımları oldu. Kanuni Hastanesi, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Adliye Sarayı, Kanuni Bulvarı, Ahi Evren Hastanesi ve diğer dev projeleri şehrimize kazandırdık. Bundan sonra da demiryolu, ikinci devlet üniversitesi, havaalanına ikinci pistin yapılması ve şehir hastanesi gibi projeleri yapmak için tek vücut olarak hareket etmeliyiz" dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise, AK Parti'nin bugüne kadar yaptığı icraatların yapacaklarının garantisi olduğuna değinerek, "Her seçimden Trabzon'da oylarımızı artırarak çıktık. Bu da ne vatandaşlarımızın hizmetlerimizden ne kadar memnun kaldığının göstergesidir. Her seçimde halktan büyük bir teveccüh görerek oylarını artıran tek parti AK Parti'dir. Vatandaşlarımızın bu ilgisi karşısında biz de hiçbir zaman rehavete kapılmayarak yatırımlarımızı ara vermeden devam ettirmeliyiz. Bu yönde hem kadro, hem siyasetçi, hem de bürokrat olarak şehrimizden çıkan birçok insan vardır. Bunların da desteğiyle AK Parti olarak bütün taahhütlerimizi yerine getireceğiz. Trabzon, AK Parti döneminde gerçek bir şehir hüviyetine kavuştu. 1 Kasım seçimleriyle Milletvekilimiz Sayın Süleyman Soylu'nun bakan olarak seçilmesi şehrimiz için büyük bir önem arz etmektedir. Bakanımız ve diğer milletvekillerimizle beraber Trabzon'umuza daha büyük yatırımlar kazandıracağız. İnşallah bundan sonra da aynı azim ve heyecanla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim