• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti Tepebaşı İlçesi Ocak Ayı Danışma Meclisinde Bir Araya Geldi

AK Parti Tepebaşı İlçesi Ocak Ayı Danışma Meclisinde Bir Araya Geldi
Eskişehir AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü, Milletvekili Harun Karacan, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar,...

Eskişehir AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü, Milletvekili Harun Karacan, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Tepebaşı İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Tepebaşı Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları, AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Meclisi oturumunda bir araya geldiler.

Toplantıda konuşan Milletvekili Harun Karacan, "Bizler AK Parti Eskişehir Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket eden, aldığımız kararlarda aynı nokta da birleşebilen, bütünlüğü sağlayabilen bir çatı altındayız. Eskişehir'in bütün sorunlarını, Gerek merkez mahallelerimizde, gerekse kırsal mahallelerimizdeki ihtiyaçlarının farkında olduğumuzu bilmenizi isterim" dedi.

Karacan, her ay düzenli olarak başta Bakan Nabi Avcı olmak üzere, Milletvekili Emine Nur Günay, İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü ve ilçe başkanlarıyla Eskişehir ile ilgili yapılması gerekenler konusunda istişareler yaptıklarına dikkat çekti.

İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü ise mahalle başkanlarına nasihatler vererek, "Mahalle başkanları olarak sizlere çok önemli sorumluluklar yüklediğimizin farkındayız. Ancak şunu da çok iyi biliyoruz ki sizler teşkilatımızın en büyük kazanımlarısınız. Mahallelerimizde yeniden yapacağımız çalışmalarımız üye güncellemelerimizle alakalı olduğu için siz değerli mahalle başkanlarımıza çok büyük görev düşmektedir. Daha önceki toplantılarımda da dile getirdiğim gibi şimdi de söylüyorum, dedikodu yapanı, fitne, fesatlık ve bozguncuyu aranızda barındırmayın ve bu tür olaylara müsaade etmeyin" ifadelerini kullandı.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar da, mahalle temsilcilerinin partinin kale komutanları olduğunu belirterek, "Öncelikle mahalle başkanları toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Hava şartlarının çok ağır olmasına rağmen, gerek kırsal mahallelerimizden gerekse merkez mahallelerimizden gelen tüm başkanlarımıza şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ederim. Her zaman şunu söyledim, mahalle temsilcilerimiz partimizin kale komutanlarıdır, uç beyleridir. Onlar direnç gösterdikçe ve çalıştıkça Allah'ın izniyle bu teşkilat ebediyen lider olacaktır. Bizler hedefleri olan bir partiyiz, bu hedeflerimize ulaşabilmemiz içinde tüm organlarımızla fedakârca çalışmalarımız yürütmemiz gerekiyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim