• BIST 8748.65
  • Altın 2242.596
  • Dolar 32.3344
  • Euro 35.1496
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

AK Parti tam kadro basınla buluştu

AK Parti tam kadro basınla buluştu
AK Parti Adıyaman İl Başkanlığının "basınla bir araya gelme" toplantısına milletvekilleri ve teşkilat kademeleri tam kadro katıldı.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığının "basınla bir araya gelme" toplantısına milletvekilleri ve teşkilat kademeleri tam kadro katıldı.

Türkiye Petrolleri salonunda gerçekleşen toplantıda yerel ve genel gündem konuları konuşuldu. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanvekili Sait Kutlu, İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış,Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve teşkilatın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Erdoğan, basın mensuplarına özellikle teşekkür ettiğini belirterek, "Sizler yerelde ve genelde hizmetleri kamuoyuyla paylaşılması noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Bir diğer teşekkürümüz ise 15 Temmuz hain darbe girişimindeki basının taktire şayan rolüydü. 2019 seçimlerine tüm teşkilat mensupları olarak hazır olmak ve bu millete hizmet etmek için çalışacağız. Kentimize yapılan hizmetler için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hizmet etmek için koşturduk, bundan sonra da koşturacağız. Yedi düvel karşımızda, bütün cihan karşımızda ama biz hakt bildiğimiz yoldan vazgeçmedik vazgeçmeyeceğiz. Bu millete hizmet etmeyip, çalanlara karşı tüyü bitmemiz yetimlerin hakkını muhafaza edeceğiz" dedi.

TBMM başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, AK Parti'nin bölge barışı ve dünya barışı için çok büyük öneminin olduğunu belirterek, "Makamlar geçicidir, aslonan insanların gönlüne girebilmektir. Siyasetin tek amacı millete hizmetkar olmaktır. Adıyaman'a hizmet etme noktasında birlikte hareket ediyoruz. Tüm kapıları birlikte çalışıyoruz. Yüzümüze kapatılan kapı olmadı. Söz konusu Adıyaman olunca herkes yardımcı oldu. Her alanda müthiş işler oldu. Eskiden "şurada burada var niye Adıyaman'da yok" diye manşetler atılıyordu. Şimdi ise Adıyaman'da var olupta başka kentlerde olmayan yatırımlarımız var. Adıyaman'da her alanda önemli kamu yatırımları yapılıyor. Dünya'da Türkiye karşı özellikle de Recep Tayyip Erdoğan'a karşı hazımsızlık olduğunu bilmemiz lazım. Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti demek, Türkiye demek, ümmet demek, mazlumların umudu demek olduğunu onlarda biliyor. Dolayısıyla tüm oyunları o şekilde sahnelemeye çalışıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan'ı al aşağı edersek, Türkiye'yi eski haline getiririz diyorlar. O yüzden bütün terör örgütlerini taşeron olarak kullanıyorlar. O yüzden ekonomik olarak farklı farklı noktalarda Türkiye'yi bir şekilde köşeye sıkıştırmak istiyorlar" dedi.

Milletvekili Adnan Boynukara ise, Türkiye'nin ciddi bir badireden geçtiğini ve kıskaca alınmak istendiğini belirterek, "Türkiye'de demokrasi darbeler arası demokrasidir. Darbelerin açık amaçları var, birde gizli amaçları var. Açık amaçlar siyasete müdahale, gizli amaç ise daha küresel bağlamdaki amaçlardı. Türkiye'nin son 40 yılını esir alan iki terör örgütü vardır. Birisi FETÖ diğeri PKK'dır. Oyunları kuranlar darbelerin gizli amaçlarını anlamamızı engellemek için farklı oyun kuruyorlar.

Afrin operasyonu konusunda "bizim orda ne işimiz var" diye soruyorlar. Türkiye'nin operasyonlarını eleştiriyorlar. Bizim temel amacımız vatandaşın can ve mal güvenliğini korumasıdır. Türkiye'nin bunun dışında bir amacı yok. Orada bir devlet yoksa, terör örgütleri yuvalanıyorsa ve terör örgütleri canımızı yakıyorsa, buraya müdahale etmekten başka çaremiz yok. Bizim birinci amacımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaktır. Diğer taraftan Misaki Milli haritasını hatırlarsınız. Kurtuluş Savaşında kurucu iradenin Misakı Milli sınırı olarak belirlediği sınır içerisinde Suriye'nin büyük bir kısmı yer alıyor. Dolayısıyla bir biçimde kardeşlik bağı olan, bir içimde vatandaşımız olan kişilerin dertleriyle dertlenmemiz kadar doğal bir şey yok" diye konuştu.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat'da konuşmasında, "Biz vesayet odaklarıyla çarpışa çarpışa geldik ve Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek geldik. Üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü olması için çalıştık. Biz aziz milletimizin herşeyin en iyisine layıktır. Yapılan hizmetler noktasında çok iyi yerlere geldiğimizi müşahede ediyoruz. Sağlıkta, eğitimde, kültürde, tarımda, her yönüyle Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Adıyaman'da da yatırımlar aynı paralelde hizmetlerin en güzelini alıyor. Bizler Adıyaman'a hizmet etmeden gurur ve onur duyuyoruz. Milletvekillerimiz birlikte hareket ederek, Adıyaman için tüm kapıları açmaya çalışıyoruz. Tüm kapılar birlikte olunca açılıyor" dedi.

Milletvekili Salih Fırat ise konuşmasında, Türkiye'nin yaptıklarını özellikle son beş yılda engellemek için çok yönlü bir çalışma olduğunu dile getirerek, "Türkiye'nin iyi gidişatından rahatsız olanlar bizi engellemek istediler. Önce sahte hocalar, hain FETÖ'cüler çözüm sürecini baltalamaya çalıştı. Örgüt silah bırakmasın diye elinden geleni yaptı. Daha sonra Gezi olaylarıyla süreç başlatıldı. Bu işin içinde de sahte hocalar vardı. Halk isyanı yapmak istediler. 17-25 Aralık sürecinde darbe yapmak istediler. 30 Mart yerel seçimlerinde, 7 Haziran seçimlerinde karşımızda çalıştılar. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylamaya sunduk. 2019 yılında inşallah Türkiye yeni hükümet sistemiyle tanışmış olacak. Şimdide bu hükümet sistemi olmasın diye her şeyi yapıyorlar" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim