• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

AK Parti STK temsilcileri ile buluştu

AK Parti STK temsilcileri ile buluştu
AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Muğla'da STK temsilcileri ile bir araya...

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Muğla'da STK temsilcileri ile bir araya geldi. Karaca, STK temsilcilerinden önce AK Parti İl Binasını ziyaret etti.

AK Parti İl binasında konuşan Karacan, "Bu memleketin selameti açısından, bu memleketin 2023, 2053, 2071 yıllarına düzgün ehil ellerde gitmesi için biz bu dava şuuruyla yan yana gelip hareket etmeliyiz. Safları daha da sıklaştırıp Cumhurbaşkanımızın gösterdiği doğrultuda yolumuza devam etmeliyiz. Bu sadece kendimize olan sorumluluğumuz değil gelecek kuşaklara olan sorumluluğumuz. Biz de memleketimizin geleceği için yeri geldiğinde tüm dünyaya "Durun" diyen bir liderin arkasından koşmak hepimizin boynunun borcu. Bugüne kadar çok sıkıntılı dönemlerden geçtik. MİT TIR'ları davasını yaşadık. 17-25 Aralık'ı, Gezi eylemlerini yaşadık. 15 Temmuz hain FETÖ terör örgütünün darbe kalkışmasını yaşadık. Biz millet olarak bunların hepsinin üstesinden geldik. Bizim şimdi tek ihtiyacımız olan şey milli mutabakat çerçevesinde yan yana gelip, ülkemizin varlığı ve bütünlüğü için yan yana durmak. Bunun için teşkilatımızın her bir ferdine büyük görev düşüyor" dedi.

Karacan Ak Parti İl Teşkilatı ziyaretinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayında Muğla'daki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Karacan burada yaptığı konuşmada, "Muğla'mızın kalkınması, gelişmesi ve bundan daha iyi olması için bugün Muğla'nın Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldik. Bugün biz sizleri dinleyeceğiz, hasbihal edeceğiz. Bizim için önemli olan Muğla ile ilgili sizlerin düşünceleriniz önemli. Biz sizlerin bizse aktardığınız düşüncelerinizi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza ile Başbakanımıza aktaracağız. Bizler de teşkilatımız olarak neler yapabiliriz konusunda çalışmalar yapacağız. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu toplantının Muğla'mız için faydalı olacağına inanıyorum. Düşüncelerini yazılı olarak aktarmak isteyen arkadaşlarımız bu düşüncelerini yazılı olarak da bize verebilir. Amacımız Muğla'nın daha fazla hizmet alması, ekonomik anlamda hak ettiği yere gelmesi. Muğla kalkınırsa Türkiye kalkınacak. Yoksa İstanbul gelişecek de, Türkiye gelişecek de Muğla ondan payını alacak diye kimse beklemesin. Tüm dünyada kalkınma yerelden başlar. Çalışılan yerde hata olur. Çalışmayan, üretimin olmadığı yerde ne hatası olacak" dedi.

Karacan'ın konuşmasının ardından STK temsilcileri sözlü olarak görüşlerini açıklarken, masalara görüş ve önerilerin yazıldığı kağıtlar dağıtıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim