• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Sivas Milletvekili Soluk Gemerek’te

AK Parti Sivas Milletvekili Soluk Gemerek’te
AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk, Gemerek'te bulunan Ziraat Bankası Şubesi'nin kapatılmayacağını söyledi.

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk, Gemerek'te bulunan Ziraat Bankası Şubesi'nin kapatılmayacağını söyledi.

Gemerek Kaymakamlığı önünde Kaymakam Cuma Kılınç, Gemerek Belediye Başkan Vekili Hasan Çolak, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bozbıyık, il genel meclisi üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Milletvekili Mehmet Habip Soluk daha sonra Ziraat Bankası Gemerek Şube Müdürü Hakan Büyükkaya ile birlikte banka şubesinin taşınması düşünülen yerlerde incelemelerde bulundu. Ziraat Bankası Genel Müdürünü arayarak Soluk tadilatın biran önce tamamlanmasını ve bankanın tekrar aynı yerinde faaliyet göstermesi istedi. Ardından, Gemerek AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen Soluk ve beraberindeki heyet partililer ve vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk burada yaptığı konuşmada,"İlçemizde bu bankanın kapatılma konusu tamamen ortadan kalktı. Çünkü açık ve net söyleyeyim. Bu ilçenin birleşmesinde benim yüzde yüz payım var. Danıştay Başkanı bu işi reddediyorlardı. Eski Belediye Başkanınız İrfan Sağırkaya iki tarafında bunu istediğini, ne kadar barajda yapılıyor, bütün bir ilçe olursak oraya kamu yatırımlarının daha artacağını, çünkü bir yerde nüfus varsa yatırım olur. Nüfus arttıkça iş alanları artar. Orada ticaret artar. Orada zenginlik artar. Bu sizin için bir kayıp değil bir kazançtır. Hükümet binası Gemerek tarafında olmuş, Yeniçubuk tarafında olmuş bu ayırımı zaten kaldırmamız lazım. Burada artık sadece Gemerek var, Yeniçubuk artık yok. Bugün belediye başkanımız Yeniçubuk'taki arkadaşımız olmasaydı. O da belediyeden mühürü koparttıktan sonra meclis üyeleri de dahil kamu görevlisidir. Bu bakımdan bu ikiliği ortadan kaldırın. Yeniçubuk'un biraz daha canlı olmasının sebebi şu an da kapalı gibi olan o istasyonun büyük etkisi vardır."dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bozbıyık ise, "Bir hafta önce sıcak bir olay yaşadık. Bankamızın kapandığı haberi üzerine sabah hep beraber toplandık. Bankamızın kapanmaması gerektiğini söyledik. Sahip çıktık Habip beye ulaştık. Yarım saat sürmeden kapanan şubemiz geri açıldı. Burada birşeye dikkat çekmek istiyorum. AK Parti şubeyi kapattı dediler. Oysa Ak Parti'nin şubenin kapandığından haberi bile yok. AK Parti farkında olur olmaz, vekilimin haberi olur olmaz anında müdahale etti. Şu an bankamız yerinde hizmet ediyor."diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Soluk Gemerek’te

AK Parti Sivas Milletvekili Soluk Gemerek’te

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim