• BIST 9548.09
  • Altın 2504.628
  • Dolar 32.501
  • Euro 34.5626
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Çetin Görevi Devraldı

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Çetin Görevi Devraldı
AK Parti Genel Merkez tarafından yeni atanan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin görevini parti binası önünde düzenlenen törenle teslim aldı.

AK Parti Genel Merkez tarafından yeni atanan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin görevini parti binası önünde düzenlenen törenle teslim aldı. Tören öncesinde parti binası önüne gelen yoğun kalabalıkla tek tek el sıkışan Çetin için kurban kesildi dualar okundu.

Görevi devretmeden önce kısa bir konuşma yapan eski başkan Yusuf Türe, "Öncelikle başkanımızı tebrik ediyorum. Bu bir hizmet yarışı. Partim bana git sandık bekle desin gider sandığın başında beklerim, biz hizmet adamıyız. Partinin hangi kademesinde olduğumuz önemli değil, bilinsin ki partim bana ne görev verirse seve seve yapmaya hazırım" dedi.

Gelmeden önce bir konuşma hazırlamadığını da söyleyen Türe, "Bu kadar yoğun bir katılımı ve kalabalığı beklemiyordum. Bu nedenle de bir konuşma hazırlamadım. Ben yeni başkanımız Sayın Mustafa Çetin'e yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizlere verilen görevlerde sonuna kadar partimin hizmetkarıyım" dedi.

Partinin kuruculuğunu üstlenerek partinin çeşitli kademelerinde görev alan Yeni Başkan Mustafa Çetin, "Partimin kurulduğu günden bu yana emrindeydim ve hala emrindeyim. Vatana millete hayırlı olan bütün işlerin yanındayım Allahın izniyle. Kurucu üyeliğinden Belediye Başkan adaylığına, il yöneticiliğinden bir çok kademede görev aldım. Şimdide ilçe başkanlığı görevini yürütmem için beni bu göreve layık gördü partim. Verilen görevi en iyi şekilde halka hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışacağım" dedi.

Karşıladığı sevgi ve ilgiden dolayı memnuniyeti de dile getiren Başkan Çetin, "Bu kadar kalabalığı görünce hem heyecanlandım hem de gururlandım. Eski yeni bütün partilimizi burada görmek beni onurlandırdı. Sizleri burada gördüm ya bir kez daha yüreklendim. Kenetlendik ve aşamayacağız hiçbir şey olmayacağına inandım. Burada bulanan bütün partinin neferlerine ve dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederken, Başbakan Yardımcım Sayın Lütfü Elvan ve milletvekilimiz Yılmaz Tezcan'a özellikle teşekkür etmek isterim" diye konuştu.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Çetin Görevi Devraldı

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Çetin Görevi Devraldı

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Çetin Görevi Devraldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim