• BIST 9645.02
  • Altın 2414.795
  • Dolar 32.593
  • Euro 34.7657
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

AK Parti Şanlıurfa Aralık Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Şanlıurfa Aralık Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından her ay yapılan İl Danışma Meclis toplantısının Araık ayı toplantısını GAP Team kongre Salonu'nda...

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından her ay yapılan İl Danışma Meclis toplantısının Araık ayı toplantısını GAP Team kongre Salonu'nda gerçekleştirdi.

Danışma meclis toplantısına tüm İlçe Başkanları, İlçe kadın kolları başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve partililer katıldı. Divan teşekkülü, İl Seçim İşleri Başkanı Süleyman Elgün tarafın oluşturuldu. Toplantı Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız, Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak, Kadın Kolları Başkan Vekili Ümran Bilim, Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk'ün yaptığı sunumlarla devam etti. Toplantıda açılış konuşması yapan İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Bu toplantı AK Parti ailesinin en önemli toplantısıdır" dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasında," 2015 Ocak ayından göreve geldiğimizden bu yana çok hummalı bir çalışma geçirdik. Teşkilatımızın birçok genel kurulları ve kongreleri oldu. Başkan ve yönetimleri seçildi. 7 Haziran seçimlerine girdik. 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa bölgede yine en yüksek oyu aldı ve en fazla milletvekilini çıkardı. Yüzde 48 civarında oy aldık ve bu Türkiye ortalamasının yüzde 7 fazlasıydı. O tarihten sonra herkesin malumu olduğu üzere Türkiye'de koalisyon çalışmaları başladı. Halkımız diğer partilerin uzlaşmaz tutumuna tanık oldu. AK Parti kendi eksikliklerini gidererek 1 Kasım seçimlerine girdi. Bu seçimlerde yüzde 64 buçuk oy aldık. Yaklaşık Türkiye ortalamasının yüzde 14 üzerine çıktık" dedi.

Danışma meclisleri toplantılarında gündeme gelen madde bağımlılığıyla ilgili konuyu en üst düzeyde gündeme getirdiklerini belirten Beyazgül, "Bu konunun çözümü için de İçişleri Bakanımız kesin talimat verdi. Ne gerekiyorsa yapılacak, Şanlıurfa'da olmayan AMATEM olacak. Emniyette narkotimler var ve yine emniyet bu konunun üzerinde çok hassas bir şekilde duracak. Şanlıurfa bir müddet sonra inşallah bu sorunu konuşmayacak" şeklinde konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ise yaptığı açıklamada," 1 Kasım bizler için zafer ve bayram olsun dedik ve Rabbim bizleri mahcup etmedi. 1 Kasım ümmet için bir zafer oldu. Sadece bizler için değil, bizlere umut bağlayan, bizler için önemli olan, bizlerin muzaffer olması için Kabe'de, mescitlerde, Medine-i münevvere'de, Mescidi Nebevi'de, Kudüs'te ve İslam coğrafyasının olduğu tüm mübarek mekanlarda dua eden çocuk, anne, kardeş, baba, kim varsa bize dua eden, bütün insanların zaferi oldu" şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 1 Kasım seçimlerinde başarılı olan 13 İlçe başkanına teşekkür plaketi verdi.

AK Parti Şanlıurfa Aralık Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Şanlıurfa Aralık Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Şanlıurfa Aralık Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim